USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі освітяни відвідали столичний форум

19 Жовтня 2012 09:45
Луцькі освітяни взяли участь у Національній виставці-презентації «Інноватика в сучасній освіті». Зустріч відбулася у Києві вже вчетверте.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

16-18 жовтня в Києві відбулася ІV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

Волинь на виставці представляли директори навчальних закладів Луцька Олександр Мишковець (гімназія № 4 імені Модеста Левицького), Наталія Чорна (ЗОШ № 12),Віктор Цейко (ЗОШ № 25) та головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Юрій Волинець.

У рамках виставки було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Школи сприяння здоров’ю в Україні».

Директор луцької гімназії №4 зауважив, що навчальний заклад з 2003 року є Членом Національної мережі Шкіл сприяння здоров’ю, переможцем Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу «Школа сприяння здоров’ю».

З минулого року поповнив ряди шкіл сприяння здоров’ю в Україні ще один учасник виставки, загальноосвітня школа №12 міста Луцька. Так, навчальний заклад визнали переможцем Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу «Школа сприяння здоров’ю» 2012 року у номінації «Загальноосвітній навчальний заклад».

На урочистій церемонії нагородження навчальні заклади краю, зокрема, гімназія №4 імені Модеста Левицького і ЗОШ №12 отримали сертифікати Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus