USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким котельням відновили постачання газу. На три дні

29 Лютого 2016 20:19
ПАТ «Волиньгаз» відновило постачання газу трьом котельням, які сьогодні були відключені через борги. Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла прес-секретар ПАТ «Волиньгаз» Віталіна Юхименко.

З її слів, ПАТ «Волиньгаз» погодилося дати відстрочку в оплаті на 3 дні.

Нагадаємо, сьогодні, 29 лютого, без постачання стояли котельні міста, одна з яких – на вулиці Даньшина. Зі слів Віталіни Юхименко, відключення лише розпочались - скільки їх буде і в які терміни прогнозувати поки не беруться. Якщо тенденція не зміниться, то подальші відключення можуть критично повпливати на ситуацію з теплопостачанням для волинян.

Як повідомляло видання раніше, інформація про те, що «Луцьктепло» можуть відключити від газуз’явилась ще 8 лютого. Наступного дня стало відомо, що розпочали опломбовувати котельні.

До слова, нагадаємо, сьогодні стало відомо, що з директором ДКП «Луцьктепло» Юрієм Паращієм розірвали контракт, натомість призначили нового тимчасового керівника підприємства. Ним стала Валентина Малютіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарас Чурило Показати IP 29 Лютого 2016 20:25
То революція відміняється на три дні?
Ірина Таран Показати IP 29 Лютого 2016 20:27
І в яку Європи ми йдемо, європейцям таке не сниться навіть в кошмарному сні
ОСЯ до Ірина Таран Показати IP 1 Березня 2016 02:53
це і є справжня Еуропа. заплатив отримав. не заплатив мерзни. За які кошти платити? заробляйте)) а то звикли чесно працювати не думаючи про схеми та комбінації.
КУМ Показати IP 1 Березня 2016 08:10
Так відключайте вже,а то тільки розмови.Думаєте всі заховаєтесь,як лазорко-дудки.Відповідати доведеться.
Поясніть Показати IP 1 Березня 2016 10:02
Так у чому міститься ось це разрекламоване ГІДНЕ життя, котре, за міфом, приніс нам Майдан? У тому, що не відкручуєшь кран з теплою водою, бо дорого. В тому, що мерзнешь у квартирі, за котру платишь цілу мамину пенсію? В тому, що іншу думку висказати не можешь, - тебе запишуть у сепаратисти-терористи... Патріоти, у чому ГІДНІСТЬ нашого сьогоденного життя?
Вася до Поясніть Показати IP 1 Березня 2016 10:41
Це НЕгiднiсть. Знущаються над людьми, як хочуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus