USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинськ отримав сучасний стадіон для тренувань

10 Вересня 2016 18:30
Універсальний спортивний комплекс урочисто відкрили сьогодні у Нововолинську. Він діятиме при Нововолинській спеціалізованій школі №1.

Як повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», оновлювали стадіон навчального закладу впродовж липня-серпня, власне, за підтримки Фонду спільно із Нововолинською міською радою. Загальна вартість робіт склала 4 мільйони гривень, з них Фонд профінансував 3 мільйони, міська влада – 1 мільйон гривень.

Відзначимо, що впродовж 2015-2016 років це вже шостий спортивний об’єкт в області, істотно реконструйований за допомогою Фонду. Раніше подібні зміни відбулися на стадіоні «Авангард» у Луцьку, в Ківерцях, Камені-Каширському, Маневичах та Любешові.

У Нововолинську новий спорткомплекс включає в себе легкоатлетичні доріжки із сучасним покриттям, футбольне поле зі штучним покриттям найновішого покоління, а також волейбольний та баскетбольні майданчики із якісним, нетравматичним покриттям.
Подія привернула увагу багатьох відомих в краї людей. Так, на відкриття стадіону завітали Голова Волинської обласної ради, засновник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ігор Палиця, перший заступник міністра молоді і спорту України, президент федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, президент федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, народні депутати Ігор Гузь та Юрій Савчук.
«Часто доводиться чути, що відкриваємо такі об’єкти, як сьогодні, заради політики, виборів. Я не звертаю уваги на таких людей, бо це недалекі люди, які змагаються у своїх світах невідомо за що. А ми змагаємося, щоб наші волиняни були в олімпійських збірних, щоб перемогали. Це планка №1. Планка №2 – це відволікти молодь від алкоголізму, наркоманії. А чи є альтернатива для молоді, що робити після школи, куди йти вдосконалюватися фізично? Чи будувала держава спортивні об’єкти?», - висловився під час відкриття стадіону у Нововолинську Ігор Палиця.
Захід збігся в часі із Днем фізкультури і спорту, відтак після урочистостей доріжки та майданчики нової арени заповнили ті, для кого й відбувалася реконструкція – юні спортсмени. На стадіоні відбулася спартакіада школярів «Нововолинськ спортивний».
Доки старші школярі змагалися в міській спартакіаді, не сумували й найменші, вони вправлялися у проекті «Дитяча легка атлетика». Інтерактив із найменшими майбутніми спортсменами апробували в червні у Луцьку під час Чемпіонату України з легкої атлетики. Нововолинці із не меншим захопленням сприйняли веселі старти разом із веселими звірятками – ведмедем та кенгуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Подивимось Показати IP 11 Вересня 2016 08:54
А цей стадіон також потім закриють для загального користування як це зробив Коцан у Луцьку? Чи там адекватні керівники навчального закладу.
NOVIK Показати IP 11 Вересня 2016 16:18
Палиці респект і повага. Вкадає кошти у здоровя нації і без будь-якого комерційного нашарування, і не порівняти з відкриттям магазинів "Рошен". Приклад для діючого гаранта очевидний.
Luboml Показати IP 11 Вересня 2016 20:36
В нас один район в області якій немає штучного майданчика,стільки влад мінялося а віз і нині там

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus