USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Минулі вибори свідчать про повне розчарування народу, – Ігор Палиця

30 Жовтня 2020 13:17
Місцеві вибори, що відбулися в Україні, свідчать про повне розчарування українського народу.

Таку думку в ефірі ток-шоу «Право на владу» висловив лідер партії «ЗА Майбутнє», нардеп від Луцька Ігор Палиця, інформує Кореспондент.

«Прийшли (на вибори, – ред.) 35% населення. А 65% сказали: ми вам не віримо. Не віримо після 2019 року, тому що розчарувалися в «молодих особах», які багато обіцяли, але нічого не змогли, ні з чим не впоралися. Дійсно, когось злякала хвороба, але інші – не повірили», – заявив нардеп.

Ігор Палиця додав, що новообрана місцева влада тепер повинна повертати довіру людей, виконавши обіцянки, які дала перед виборами.

Читати ще: Найбільше мандатів у Волинській обласній раді отримає партія «ЗА Майбутнє»

«Ті, кого обрали, повинні припинити звинувачувати один одного і разом вирішувати проблеми громад. І це буде моя вимога до представників партії «ЗА Майбутнє»: як тільки вони зайдуть до місцевих рад, вони повинні припинити політику. Ми повинні бути однією командою, вирішувати проблеми областей, проблеми громад. Знайти, куди поділися п’ять мільйонів гектарів землі, навести лад на вулицях, викорінити корупцію на місцевому рівні, дати по руках правоохоронним органам, якщо ті будуть «кошмарити» бізнес», – наголосив парламентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 30 Жовтня 2020 14:36
він правий на 100 відсотків. повне розчарування! не ходив на ці вибори і на другий тур не піду. це мій особистий бойкот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus