USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині в пунктах пропуску запрацюють мобільні пости

23 Квітня 2009 12:10
Голова облдержадміністрації Микола Романюк зустрівся із начальником Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України Віктором Мишаковським. Про це 23 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Сторони обговорювали ситуацію із облаштуванням пунктів пропуску на волинській ділянці україно-білоруського кордону. У ході розмови порушили питання будівництва української сторони переходу Гута-Отчино. Зокрема, Микола Романюк розповів, що проводяться роботи з електрифікації та облаштування під’їзної дороги. Він також звернув увагу, що «в сучасних економічних та фінансових умовах варто переглянути алгоритм робіт для  мінімізації витрат».
Окрім того, сторони досягли домовленості і щодо впровадження такої форми роботи місцевих пунктів пропуску, як мобільні пости – прикордонники на спеціально обладнаних автомобілях почергово працюватимуть на переходах. Віктор Мишаковський розповів, що ці методи активно впроваджуються з білоруської боку кордону.
Як інформує сайт Волинської ОДА, посадовці домовилися про винесення пропозиції щодо закупівлі авто на найближчу сесію обласної ради. У свою чергу, прикордонники зобов’язалися забезпечити необхідне обладнання.
На зустрічі також були присутні заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук та начальник Луцького прикордонного загону Володимир Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus