USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

НСТУ про учасника на «Євробаченні»: на цей момент ні з ким переговорів не ведемо

27 Лютого 2019 17:11
Національна суспільна телерадіокомпанія України наразі ні з ким із музикантів не веде переговорів щодо участі в пісенному конкурсі «Євробачення», заявила PR-директор НСТУ Вікторія Сидоренко в ефірі Радіо Свобода.

«Сьогодні прямо зараз на цей момент ні з ким новим ми переговорів поки що не ведемо. Ми розглядаємо всі варіанти щодо подальшого розвитку цієї ситуації, проводимо консультації. Як суспільний мовник, ми поважаємо вибір глядачів і, безумовно, результати національного відбору та довіру глядачів. Тому, коли Maruv не погодилася підписати договір, ми запропонували такий договір учасникам, які здобули друге місце і, відповідно, третє, коли друге місце відмовилося», – сказала Сидоренко в ефірі програми «Ваша Свобода».

Вона додала, що Freedom Jazz та Kazka отримали пропозицію телефоном і відмовилися від участі в конкурсі, детально не ознайомлюючись із договором.

За словами Сидоренко, НСТУ має назвати учасника від України в перший тиждень березня.


Національна суспільна телерадіокомпанія і переможниця нацвідбору Maruv відмовилися підписувати контракт про участь на «Євробаченні». На адресу співачки лунала критика через те, що раніше вона їздила виступати до Росії і також має заплановані концерти там у майбутньому.

Після цього НСТУ почала переговори з іншими учасниками відбору. Freedom Jazz та Kazka відмовилися представляти Україну на конкурсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sapiens Показати IP 27 Лютого 2019 17:13
Звичайно, хто вже дурний позоритися, ще й за свої гроші((
Перемога Показати IP 27 Лютого 2019 18:36
НСТУ іде н*х...
Однозначно! Показати IP 27 Лютого 2019 20:01
Обгидилися ,ще й на всю Європу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus