USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Організаторам підпільного реабілітаційного центру під Луцьком висловили підозру

23 Лютого 2018 10:56
На Волині повідомили про підозру керівнику та членам організованої злочинної групи, причетної до функціонування незаконного реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

У селі Гаразджа Луцького району функціонував незаконний реабілітаційний центр для алко- та наркозалежних громадян

Наразі 5 членам організованої злочинної групи, причетним до діяльності центру, в тому числі організатору – 34-річному мешканцю Івано-Франківська, повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі, вчиненому з корисливих мотивів, щодо двадцяти осіб, здійснюваному протягом тривалого часу.

3 листопада 2017 року в одному з житлових будинків у Гаразджі у ході санкціонованого обшуку виявили мешканців Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської та інших областей, які незаконно утримувались під приводом надання реабілітації та лікування від наркотичної залежності, а також хронічного алкоголізму.

Громадяни не мали засобів зв'язку, особистих документів та верхнього одягу й перебували під постійною охороною.

Перебування у так званому реабілітаційному центрі було платним.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 23 Лютого 2018 11:40
правильно.. нема чого їх реабілітовувати.. хай бухають і ширяються далі)) може повезе і вони під кайфом нікого не поріжуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus