USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронці впіймали організаторку луцької порностудії

3 Вересня 2014 17:24
Директора Луцького модельного агентства «Гламур» Олену Дьоміну, яка організувала порностудію на Волині, відшукали правоохоронці.

Про це стало відомо сьогодні, 3 вересня.

Нагадаємо, що у лютому 2010-го року в обласному центрі Волині правоохоронці викрили порностудію. Знімали кіно «з полуничкою» в одній із луцьких квартир. Організатором дійства був громадянин Німеччини. Він працював спільно з лучанкою, директоркою модельного агентства «Гламур» тридцятишестирічною Оленою Дьоміною. Тоді ж стало відомо, якорганізатори порностудії легалізували бізнес. Як пізніше з'ясувалося, ця жінка була причетна не лише до організації порностудії, а й довербування дівчат до Республіки Польща, де їх використовували для створення пікантної продукції. Вже у 2011-му Луцький міськрайонний суд засудив Олену Дьоміну на понад 8 років арешту з позбавленням права займатись підприємницькою діяльністю. Пізніше Вищий спеціалізований суд України призначив жінці 4 роки та 6 місяців арешту, однак вона досі перебувала на волі.

Згідно з інформацією УМВС жінку затримали вчора, 2 вересня. Нині вона перебуває в ІТТ – ізоляторі тимчасового тримання. Нині вирішується питання, куди її переводити далі – чи в СІЗО, чи в інше місце, адже вона, згідно з довідками – хвора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Дмитро Показати IP 3 Вересня 2014 17:32
В чому злочин? Згвалтували когось? - ні. Заставили примусово зніматись в порнусі? - ні. Заплатили ментам за кришування? - ні - ось в чому злочин
вам до Дмитро Показати IP 3 Вересня 2014 18:40
не поняти..
50 cent до Дмитро Показати IP 3 Вересня 2014 19:24
то бери транспорант, малюй плакати.... і шуруй під обласне УМВС із пікетом на захист цього порноСУЩЄСТВА, що не вбереглося в урології.... Браво правоохоронці.... А що там із спільнецею цього 36-річного транса Діаною С. чи правильніше сказати Семенюк Д.????
Вова Показати IP 3 Вересня 2014 17:45
хай за такі злочини відповідають ті які платили і йшли на таке. таких клубнічок замовляють в сауни і там мужчини що хочуть з ними роблять але які мужчини -багаті то хай теж їхня прізвища показують -вони ж платья гроші за це . Якби не платили то не булоб такої розпусти яка ні до чого хорошого не призводить
Лісник до Вова Показати IP 4 Вересня 2014 09:43
Володя, не заздріть. Йдіть в ліс, назбирайте грибів, продайте, і у Вас будуть гроші на дівчат. А будете скиглити, Вам ніхто ніколи не дасть.
увч Показати IP 3 Вересня 2014 18:04
коментар було видалено
Ла-ла-ла Показати IP 3 Вересня 2014 18:07
...обманув, пограбував, убив - можна виправдати...а допомогла шмарам пристроїтись в житті - за грати... чоловіки причетні до такого вироку, невже, вам не соромно?...ви теж, свого роду, проститутки чинного законодавства...
... Показати IP 3 Вересня 2014 18:20
...не може адекватна людина винести такий вирок...це або жінка ображена на жінок і мстить їм за їхню привабливість...чи чоловік в якого проблеми в статевому житті...тому і так... хоч згідно чинного, але не по-людськи...
лучанка до ... Показати IP 3 Вересня 2014 19:19
ага, їй треба дати грамоту і звання почесної громадянки міста)
TAK! Показати IP 3 Вересня 2014 19:29
Шль*ндрам свободу!
стидоба Показати IP 3 Вересня 2014 19:45
Краще б упіймали Стрелкова...
сеня Показати IP 3 Вересня 2014 20:47
малолеток не подпускати до цього дела.а так пора бл*дей легалізувати і хай налогі платять в бюджет,а не мєнтам за кришу
Фідель Показати IP 3 Вересня 2014 21:02
Оскільки судова система у нас прогнила ще за старого режиму, а нова ще не прийшла.... у правоохороних органів рейтинг ШО у тих самих БЛЯ...ЕЙ -- у цій непростій ситуації Дьоміну і її спільницю Семенюк на театральний майдан, що у центрі Луцька і нехай громадськість примайє рішення......
Лісник до Фідель Показати IP 4 Вересня 2014 09:48
Цікава ця "громадськість" на майдані. Старші кримчатимуть: "на нари", а молодші волатимуть: "на панель"!
СВІДОК Показати IP 3 Вересня 2014 21:11
Дьоміна свого часу організовувала чимало заходів у місті за допомогою тогочасного керівництва обласного центру... Зокрема, заступника Шиби -- Пархом"юка.... В непоганих стосунках вона була і з нині доволі популярним громадським активістом і бізнесменом Володимиром П. та деякими іншими чиї імена нині не називав би...... Цікаво чи не завдяки цьому вона стільки часу лишалася на волі попри рішення суду...
ЖЕРТВА Показати IP 3 Вересня 2014 21:14
Одна із дівчат, яку завербувала банда Дьоміної і Семенюк наклала на себе руки весною 2010 року...
знаю до ЖЕРТВА Показати IP 3 Вересня 2014 21:32
а цим двом як з гуся вода
Аллуха Показати IP 3 Вересня 2014 22:51
Цікаво, а чого це її спіймали? Вона собі спокійно ходила вулицями міста , торгувала у Варшавському, і як завжди, корчила морду... Дана ситуація не була їй уроком ,то тепер може адекватніше буде дивитися на життя.
Мира з старовойтова Показати IP 4 Вересня 2014 07:54
За кришу таргоній відповідав. Тепер я безробітна..
НІНА ЛОГІКА Показати IP 4 Вересня 2014 10:15
Хвора? Знаю її персонально. Сама мені хвалилась,як косить від тюрми. В фотосесіях участь бере і публікує свою морду в журналах. І магазин має ХХС в Варшавському має. От яка вона хвора!
смішно до НІНА ЛОГІКА Показати IP 4 Вересня 2014 23:44
а підла тварюка раз знаєш її і таке пишеш..
НІНА ЛОГІКА до смішно Показати IP 9 Вересня 2014 15:34
А я їй що, подружка?
смішно Показати IP 4 Вересня 2014 23:42
смішно те що обсир..ють Дьоміну і хочуть "хлеба и зрелищ" люди які її особисто знають, вітаються і усміхаються привітно а за спиною готові сокиру кидати.. як вам не соромно? тупа сіра маса. чому ви мовчите про те що цих бідненьких дівчаток совають по клубах і банях сбушники, ак вони і раді старатись, аби тільки в рідне село не вертатись.. а так і квартиру знімуть і бухло на халяву умовно (потім розрахуються натурою), а мамі в селі розказують як воти тяжко працюютьв Луцьку без вихідних... про що мова люди? чи ж ви сліпі? ненавиджу брехні яка ллється звідусюди.. комусь потрібні погони під шумок? так ідіть на Схід там пагони заробляйте реальними вчинками дармоїди!! а ви баби не заздріть її зовнішності гарна вона хоча й хвора.. не дай Вам Боже опинитись в такій ситуації. це ж очевидна підстава.. яка там парнуха в тих кріселках - бред!! оббрехали жінку і брешуть далі.. дивіться на себе і за своїми дітьми чим вони займаються..
НІНА ЛОГІКА до смішно Показати IP 9 Вересня 2014 15:21
Лєна, то ти? Чи може Наташа?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus