USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податкова «розбушувалася»:після шахти №10 взялася за «Волиньвугілля»

13 Червня 2013 10:34
Із ДП «Волиньвугілля» на вимогу податківців можуть стягнути податковий борг обсягом майже 20,8 мільйона гривень.

Так постановив Волинський окружний адмінсуд.
Нововолинська ОДПІ звернулася до суду з вимогою стягнути із банківських рахунків ДП «Волиньвугілля» податковий борг обсягом майже 20,8 мільйона гривень.

Мовляв, підприємство не виконує свій обов'язок щодо своєчасності та повноти сплати податків та зборів, тож впродовж другого півріччя 2012-го накопичився чималий податковий борг.

Незважаючи на заперечення відповідача, суд погодився із вимогами податкової. Він постановив позов задовольнити повністю та стягнути із ДП «Волиньвугілля» майже 20,8 мільйона гривень податкового боргу.

Постанова може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Нагадаємо, раніше аналогічну постанову за позовом Нововолинської ОДПІ волинський адмінсуд виніс стосовно державного підприємства «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська». Із цього ДП можуть стягнути 970 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Червня 2013 15:16
Там тільки копни! Як повідомив мені родич із Нововолинська, щоби влаштуватись робітником на копальню потрібно дати хабаря від 1000 Є. І дуже плакався, що у випадку зміни керівника шахти, можуть скоротити, і хабаря треба нести іще раз. А потім, знову. Не був би то сапожніковський Нововолинськ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus