USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Померла відома акторка, зірка фільмів «Стиляги» та «Марш Турецького»

11 Лютого 2022 13:04
Вчора на 41 році життя померла дружина режисера Валерія Тодоровського, відома російська актриса Євгенія Брік.

Про це 11 лютого повідомила журналістка Катерина Гордєєва у Фейсбуці.

«Жінка абсолютно інопланетної краси і сталевого характеру. Женя не хотіла, щоб хтось знав, що вона хворіє. Думаю, їй було би неприємно, якби стали обговорювати подробиці. У Жені залишилася дочка Зоя, яку вона нескінченно любила, чоловік Валерій Тодоровський, мама і сестра», – написала Гордєєва.

Помічник Валерія Тодоровського Дмитро Давиденко підтвердив РБК інформацію про смерть Євгенії Брік – «після тривалої хвороби і довгого лікування».

Причина смерті не уточнюється. Співрозмовник ТАСС в оточенні режисера уточнив, що йдеться не про COVID-19, і додав, що актриса проходила лікування в Лос-Анджелесі.
Євгенія Брік (Хіровська) народилася 3 вересня 1981 року в Москві. У 2004 році вона закінчила Російську академію театральних мистецтв, на початку 2006 і в кінці 2008 року працювала на радіо «Маяк».

Актриса відома ролями у фільмах «Оттепель», «Стиляги», «Оптимисты», «Географ глобус пропил», «Північне сяйво», а також в серіалах «Ці очі навпроти», «Мама-детектив», «Марш Турецького», «Каменська» і багатьох інших.
За роль в «Стилягах» Брік отримала премію «MTV Russia Movie Awards» в номінації «За кращого кінозлодія». У 2019 році вона стала кращою актрисою за версією журі фестивалю «Пілот» за роль в серіалі «Діти».

Всього Брік зіграла в понад 40 картинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Лютого 2022 14:59
Мамо, хто це?
Я Показати IP 11 Лютого 2022 16:31
шкода............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus