USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенка звинуватили у вбивстві рідного брата

24 Березня 2019 15:42
Сенсаційну інформацію про можливу причетність Петра Порошенка до замовних вбивств, зокрема й свого рідного брата, повідомили журналісти у програмі «Українські сенсації-2019» на каналі 1+1.

Раніше про можливе вбивство, яке скоїв у молоді роки Петро Олексійович, розповідав опозиційний молдавський політик Ренато Усатий.

Так, у вересні 2017 року Усатий розповів на відео, що в його розпорядження потрапила ціла низка документів, що містять факти злочинів, скоєних Порошенко в Молдові.

Опозиційний політик продемонстрував копію постанови прокуратури від 1 жовтня 2012 року, яку підписав прокурор Ліліан Рудей, де «чітко написано, що група фізичних осіб, очолювана Петром Порошенком, а саме Петру Мадан та інші, створили декілька ОЗГ, які вчинили на території Молдови з 1996 по 2004 рік низку особливо тяжких злочинів, такі як шахрайство в особливо великих розмірах, розкрадання. А також є підозри (на адресу Порошенка), що він організував вбивство рідного брата, Михайла Порошенка». У документі зазначено, що за згаданим епізодами було порушено близько 40 кримінальних справ.

«Тут маса фактури. Копії платіжних доручень, підписаних Петром Порошенком, його покійним братом, їхніми молдавськими бізнес-партнерами, особисте листування Порошенка», – сказав Ренато Усатий.

Він також заявив, що в новому світлі починають виглядати обставини, пов’язані з давнім злочином, а саме, жорстоким і шокуючим вбивством цілої сім’ї в Кишиневі. Мова йде про сім’ю бізнесмена Костянтина Шупарского, який був по-звірячому вбитий сокирою разом зі своєю дружиною і дочкою, ймовірною спадкоємицею акцій «Gemini», у яких був зацікавлений Петро Порошенко, і які потім перейшли до чинного президента України.

Нагадавши про інтереси Порошенка в бізнесі, пов’язаному з кишинівських «Дитячим світом», шоколадною фабрикою «Букурія», склозаводом, Ренато Усатий також розповів про підозри на адресу президента України Петра Порошенка у вбивстві його брата і бізнес-партнера Михайла Порошенка.

Як відомо, в українських ЗМІ поширена версія, яку озвучив Петро Порошенко, що нібито Михайла Порошенко загинув у дорожньо-транспортній пригоді. «Але молдавські поліцейські, які в ті роки працювали, кажуть, що його мертвим привезли в Кишинів, не було ніякого ДТП, його там втопили», – заявив Усатий.

Про це дивіться на відео з 22 хвилини
Як повідомлялося, у США відкрили низку кримінальних справ щодо зловживань, вчинених людьми з команди президента України Петра Порошенка. Насамперед ідеться про виведення та відмивання грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ну і що Показати IP 24 Березня 2019 15:47
У нас лише такі у владі, і ніхто не сяде, бо не по понятіям!
Навуходоносор Показати IP 24 Березня 2019 16:23
Тяжкий грех...Библейский Каин убил брата своего Авеля...За что и наказан был Богом на вечные мучения. Каждому - по делам его!
User Показати IP 24 Березня 2019 17:05
Вбивство Кеннеді - теж його рук справа. Порошенко - він такий. Дон Корлеоне відпочиває.
Я Показати IP 24 Березня 2019 17:07
Брехня і пропаганда.
Gek Показати IP 24 Березня 2019 17:09
Ага, ще раніше притягувався за згвалтування крупної рогатої скотини. )))))
Тор Показати IP 24 Березня 2019 17:22
Виявляється під погонялом пєтя шоколадний ховався пєтя кровавий. Я швидше повірю журналістам, ніж пєті кровавому.
Мирон Показати IP 24 Березня 2019 17:52
Що ми за народ, коли таких вибираємо, як результат, так і живем.
Нє Показати IP 24 Березня 2019 20:34
Ханьба ахресора ,на петра намовляє ,а він же ж за народ ..
Анонім Показати IP 25 Березня 2019 07:23
Порошенко винен також в загибелі Атлантиди та її жителів. Чиста правда.
Упс! до Анонім Показати IP 25 Березня 2019 12:43
Звісно ж ,тобі ,як свідку тих подій , само собою виднійше
Коза Показати IP 26 Березня 2019 16:11
Співчуваю Порошенку та його батькам. Таке читати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus