USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо БіБіСі: «Західінкомбанк» лихоманить

9 Лютого 2009 19:54
Як стало відомо з поінформованих джерел, луцький комерційний банк «Західінкомбанк» переживає, м’яко кажучи, далеко не найкращі часи. Про це 9 лютого інформують «Волинські Новини».
Як розповіли клієнти банку (на їхнє прохання імена не оприлюднюються), наразі в «Західінкомбанку» практично неможливо зняти депозити. Також суттєво ускладнено грошові переводи через фінансову установу, дехто навіть каже, що заблоковано.
Джерела повідомляють, що значну частину працівників відправили у відпустки.
Як інформує інше джерело, у банкоматах КБ «Західінкомбанк» відсутня готівка.
Достеменно відомо, що сьогодні, 9 лютого, «Західінкомбанк» працював лише до 16.00. Охоронці зізналися, що минулої п’ятниці фінустанова працювала повний робочий день. Окрім того, при вході до банку висить оголошення: «Шановні вкладники!!! У зв’язку зі збоєм у програмному забезпеченні депозитний відділ тимчасово не працює».
Поруч розміщено ще одне оголошення: «Шановні вкладники!!! Депозитний відділ працює із клієнтами лише до 13.00»
За інформацією джерел, наближених до мерії, Луцька міськрада розмістила на депозиті в «Західінкомбанку» три мільйони гривень. Голова бюджетної комісії міськради Юрій Корольчук зізнався, що поки  не готовий коментувати цю ситуацію.
Натомість у фінансовій установі кажуть, що ситуація в них не гірша, аніж в інших банках. Один із посадовців КБ запропонував зателефонувати до нього завтра, 10 лютого, бо повинен іти на нараду з приводу фінансового становища банку.
Натомість на офіційному сайті «Західінкомбанку» розміщено інформацію, що прийнято рішення про реорганізацію КБ «Західінкомбанк» ТзОВ шляхом перетворення у Відкрите акціонерне товариство «Комбанк».
Перехід прав та обов’язків від КБ «Західінкомбанк» ТзОВ до ВАТ «Комбанк» відбудеться 20 березня 2009 року.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 20:09
рахунки банку заблоковано.Клієнти не можуть здійснити жодної проплати зі свого рахунку таким чином їх гроші заморожені
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 22:06
триндєц прийшов банку :(
Постраждалий вкладник Показати IP 10 Лютого 2009 09:19
"Голова бюджетної комісії міськради Юрій Корольчук зізнався, що поки не готовий коментувати цю ситуацію" - не дивно, що Юра мерседес нічого не коментує, адже банк належить його корєшу з БЮТА Ваську Гаврилишину. А саме бюджетна комісія міськради під орудою Юрка мерседеса і сприяла тому що гроші міста опинилися у банку бютманського горе-банкіра. Ходять чутки що скоро триндєц буде і салону мерседеса на рівненській, бо ж криза надворі, ніхто [вирізано - цензура] не купляє
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 15:21
Якщо сайт новин видає будь-які новини - ВІН ВІДПОВІДАЄ ЗА ДОСТОВІРНІСТЬ ІНФОРМАЦІЇ !!!!!!!! А цю статтю можна назвати не інакше як ПЛІТКАМИ .... хоча зерна правди є....
злий і голодний Показати IP 10 Лютого 2009 15:44
пані Гаврилишина віддайте моій дитині моі гроші 12,02,09 так як записано в договорі,і нерозказуйте нам байки про вашу фінансову стабільність.
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 16:55
коли будувалася в Гараджу (через Струмівку відповідно) "тролейбусна траса", то ніхто не піскнув, що під цей проект було взято кредит в банку і НІ КОПІЙКИ НЕ ПОВЕРНУТО !!!!!! а всі говорили, що такий класний мер Кривицький, скільки для народу зробив....!!!! це на рахунок вкладу міської ради... на рахунок банку - так, проблеми були і є як у всіх банках зараз в Україні... але тепер можна сказати, що роботу банку практично зупинили зухвалі дії працівників Приватбанку (які не приймали платежі на Західінкомбанк з нового року, обгрунтовуючи свої дії тим, що банк - банкрут), а також некомпетентні і не кваліфіковані працівники податкової міста Луцька, які дальше свого носа не бачать і не орієнтуються в документах, що у них на руках!!!!! ЗАХІДІНКОМБАНК НЕ ЛІКВІДОВУЄТЬСЯ, А РЕОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ згідно з законами України...читайте і просвітляйтесь, панове податківці http://zakon.nau.ua/doc/?code=133-16
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 18:07
Все, что нужно сделать вкладчику, дабы убедить строптивый банк уступить, – это отослать на имя управляющего банком телеграмму-уведомление следующего содержания: Я, вкладчик Вашего банка, имеющий депозитный вклад на счету № ______, сообщаю Вам, что намерен досрочно расторгнуть договор № __ от “__”_______ г. и получить сумму вклада не позднее “___” ______ 2009 года, о чем уведомляю. В случае невыплаты суммы депозита спор будет решаться в установленном порядке, а Ваши действия будут расцениваться мной как приобретение права на имущество путем злоупотребления доверием, за что предусмотрена уголовная ответственность по ст. 190 УК Украины. С уважением, _______________ На следующий день с копией этой телеграммы вкладчику надлежит явиться в банк. В случае отказа финучреждения вернуть депозит доказать свою правоту в суде является делом техники.
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 21:46
Ну, а що ж банкіри, з вини яких й трапився інцидент? Керуючий відділенням «Західінкомбанку», депутат Ковельської міської ради від БЮТ Віктор Радчук (як і Ю.Корольчук теж голова бюджетної комісії-Ковельської міськради) ніяково розводить руками. — Я не знаю, як так сталося, бо технічно на це не впливаю, — говорить Віктор Радчук, киваючи на вище начальство. — Якщо гроші списані, але не проплачені, то це є грубим порушенням і за таке у банку можуть забрати ліцензію. А ще пан Радчук повідав, що економічний стан його банку неважний і що підприємству теплових мереж «Ковельтепло» краще відкрити рахунки в іншому банку. за матеріалами http://www.volyn.com.ua/printver.php?rub=2&article=0&arch=899
Аркадій. Показати IP 25 Жовтня 2013 03:31
Наберіть в Гуглі:Економіка,Письмо в редакцию: "Західінкомбанк" - миф или реальность?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus