USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Реконструкція у будинках та дворах Луцька наразі «провалена»

15 Вересня 2008 18:08
У Луцьку так і не пройшли заплановані тендери на виконання робіт з реконструкції дворових територій, системи теплопостачання у місті, електромереж та інженерних мереж у будинках. Про це 15 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
За даними, оприлюдненими у інформаційному бюлетні «Вісник державних закупівель» два тендери департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради «провалилися». Як стверджує видання, торги щодо «робіт з реконструкції внутрішньобудинкових електромереж» та «робіт з реконструкції інженерних житлових будинків» відмінено через те, що «на участь у торгах було подано менше двох тендерних пропозицій».
 
Водночас дві інші закупівлі не відбулися через те, що було «замало» бажаючих взяти у них участь. Це стосується робіт із реконструкції системи теплопостачання та дворових територій у Луцьку. Причина – «ціна найбільш вигідної тендерної пропозиції перевищує суму, передбачену замовником на фінансування закупівлі».
 
Крім того, стало відомо, що «відновлення дорожнього покриття (часткова заміна покриття – поточний ремонт доріг)», згідно з результатами тендеру, робитиме комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс». На це департаментом ЖКГ мало спрямувати майже мільйон гривень. Іншому комунальному підприємству – «Луцьксвітлу» –«перепало» приблизно півмільйона гривень на «роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення» і 999 тисяч гривень – на послуги з їх експлуатації.
 
ЗАТ «Луцькавтодор» за майже 5 мільйонів гривень повинен здійснити реконструкцію міських доріг обласного центру. Приблизно 4 мільйони гривень мало «піти» на «реконструкцію шатрових покрівель» силами приватного підприємства «Дисконт Плюс» із села Зміїнець Луцького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 09:42
Та наша міська влада на чолі з Шибою провалила все, що можна. Що тут дивного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus