USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Сміттєвози зі львівськими номерами затримали на Полтавщині

1 Березня 2017 15:30
Водії затриманих вантажівок відмовляються показувати документи на вантаж.

У селах біля Кременчука правоохоронці затримали вантажівки зі сміттям, яке могло приїхати з Львівщини.

Про це повідомили у міськвідділі поліції Полтавської області, інформує УНІАН.

«Сьогодні (1 березня – ред.) на території Білецьківської сільської ради у Кременчуцькому районі поліцейськими сектору реагування патрульної поліції району було зупинено 5 вантажних автомобілів, наповнених сміттям», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, три вантажівки з львівськими номерами збиралися скинути сміття на території селища Маламівка, два – у Новоселівці.

Пізніше також з'явилась інформація, що ще дві вантажівки намагалися сховатися від поліцейських, але були блоковані на кордоні Полтавської та Кіровоградської областей.

«Затримані водії відмовляються давати якісь пояснення і не надають документів на вантаж», - наголосила прес-секретар Кременчуцького міськвідділу поліції Ганна Васенко.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині невідомі скинули біля Кременчуцького водоканалу купи львівського сміття. Місцеві виявили серед сміття чеки з магазинів Львова. Трішки раніше сміття зі Львова виявили на Запоріжжі.
Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії розвозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волиньдо луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Зауважимо, що винним у справі Грибовицького сміттєзвалища суд визнав міського голову Львова Андрія Садового.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 1 Березня 2017 15:34
Таке враження ,що Садовий зі своєю сміттяпоміччю просто знущається на всіма украінцями і жодноі управи на нього не існує
Петро Показати IP 1 Березня 2017 16:14
"ст.42 ч.2 ЗУ "Про місцеве самоврядування" У разі звільнення з посади міського голови у зв'язку з достроковим припиненням його повноважень або його смерті, повноваження міського голови здійснює секретар міської ради. Секретар міської ради тимчасово здійснює зазначені повноваження з моменту дострокового припинення повноважень міського голови і до моменту початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону, або до дня відкриття першої сесії міської ради, обраної на чергових місцевих виборах." Шановні депутати читатйте закон, а то складається враження, що ви або депутати д*біли або хитрозроблені і нагло громаді брешете в очі
бе-е до Петро Показати IP 1 Березня 2017 17:17
Це ти до чого?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus