USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У бюджеті передбачили 4 млн на тролейбуси для Луцька

25 Квітня 2018 16:32
Вносячи зміни у бюджет Луцька, в міській казні передбачили 4 мільйони гривень на закупівлю тролейбусів. Після перемоги на тендері перші машини вже приїдуть в обласний центр.

Про це йшлосяпід час сесії Луцької міської ради.

Начальник департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова інформувала, що вже оголошено тендер і хто переможе в ньому – той і продасть Луцьку машини.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗМІ ОЛІГАРХА ІВАХІВА ПІДЛОВИЛИ НА БРЕХНІ ПРО ТРОЛЕЙБУСИ

Депутати у залі поцікавилися, коли ж лучани побачать на вулицях нових «рогатих» . На це Лілія Єлова повідомила, що після проведення тендеру будуть проведені закупівлі, і тролейбуси поетапно надходитимуть в Луцьк.

Натомість Павло Данильчук запропонував перенаправити гроші, які передбачені на закупівлю тролейбусів, на ремонт автошляхів.

Втім депутати не підтримали цю зміну й проголосували за виділення коштів для закупівлі тролейбусів.

ЧИТАТИ ЩЕ: АВТОЗАВОД «БОГДАН» «КИНУВ» МІСТО НА 40 ТРОЛЕЙБУСІВ

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада виділила майже 2 мільйони гривень з міського бюджету на закупівлю якісних тролейбусів із кондиціонерами та доступністю для людей з інвалідністю. До цього міськраду хотіли змусити купувати тролейбуси з російських деталей. Зауважимо, що за 7 років Луцьк втратив 30 тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОВК Показати IP 25 Квітня 2018 16:50
4 мільйони, о це менше половини одного тролейбуса "Богдан" )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus