USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку не дозволили розмістити торговельну точку на проблемному перехресті

17 Травня 2017 17:56
Торговельний павільйон на складному перехресті, де планують встановити світлофор, не дозволили розмістити підприємцю члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 травня.

Як повідомила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, проект рішення винесли на розгляд відповідно до постанови Луцького міськрайонного суду за позовом підприємця до управління містобудування та архітектури міськради та виконкому про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити дії щодо продовження дії паспорта (повторну видачу нового паспорта) прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та щодо видачі дозволу на розміщення тимчасової споруди.
На виконання постанови суду членам виконкому пропонували погодити підприємцю Ігорю Мар’юку розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного павільйону) на вул. Рівненській (біля житлового будинку на вулиці Теремнівській, 2) на термін 3 роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що наразі ведуть переговори щодо встановлення світлофорного об’єкта на виїзді з підприємства «Модерн-Експо», а перехрестя є доволі складним. Коли буде встановлений світлофор, доцільним буде облаштування пішохідного переходу, тож можливість розміщення тимчасової споруди в такому місці буде під питанням з точки зору дорожнього руху. Світлофор планують встановити до кінця літа і погодження розміщення МАФу може викликати проблеми.

Отже, члени виконкому не погодили розміщення торговельного павільйону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 17 Травня 2017 20:23
цікаво " стаціонарна тимчасова споруда" так стаціонарна чі тимчасова...словоблудство навмисне чі як?
Марина Показати IP 18 Травня 2017 09:40
перехрестя регульоване і не проблемне. Просто Модерн втратить виручку, коли працівники бігатимуть за перекусами у магазинчик, а не модернівске кафе, чи їдальню. Тому і заборонили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus