USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначили перевізника на трьох маршрутах

5 Травня 2017 09:23
Після тривалих судових розглядів визначили перевізника на маршрутах №№ 14, 31 та 47.

Про це стало відомо під час позачергового засідання міськвиконкому 5 травня.

Так, члени виконкому затвердили результати конкурсів на перевезення пасажирів у Луцьку за автобусними маршрутами загального користування: № 14 «Окружна – Стефаника» (1 автобус), № 31 «ТЦ «Слон» – с.Боголюби (філія обллікарні)» (4 автобуси) та № 47 «Карбишева – с.Боголюби (філія обллікарні)» (4 автобуси).

Як пояснив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, торік був оголошений конкус на визначення перевізника. Двох учасників – ТзОВ «АТП-Луцьк» та АТП 10701 не допустили до конкурсу.

Згодом АТП 10701 подав до суду і домігся скасування рішення конкурсного комітету про його недопущення, але програв апеляцію. Тож щодо цього учасника рішення конкурсного комітету залишилося в силі. Згодом АТП-Луцьк теж подало до суду і скасувало рішення конкурсного комітету про недопущення його до конкурсу. У результаті саме ТзОВ «АТП-Луцьк» стало переможцем на маршрутах № 14, 31 та 47.

До слова, щодо маршруту № 47 в місті було чимало нарікань. У Луцьку навіть зареєстрували петицію з проханням скасувати цей маршрут, а перевізника позбавити ліцензії. Автор петиції пояснював: перевізники випускають несправні автобуси, не дотримуються графіку та вимикають пристрої GPS-навігації. Як пояснювали свого часу у міськраді, проблема на цьому маршруті полягає в тому, що на ньому працює два перевізники: АТП «Луцьк» і АТП 10701. Відповідно до умов, на маршруті має бути 7 машин. Так, у одного перевізника 4 автобуси, у іншого – 3. Все б нічого, але перевізники вже судяться між собою за цей маршрут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 5 Травня 2017 10:22
Ну що ж залишився тойже самий перевізник АТП Луцьк.
Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 10:43
Перевізники судяться за маршрут? І при цьому підвищують вартість проїзду, до того ж незаконно? На кого працює міська влада? Коли буде зменшення вартості проїзду до економічно обгрунтованої, або взагалі до встановленої міськрадою в інтересах громади міста? Власне я взагалі не користуюся маршрутками з 1 квітня, хоча до цього їздив постійно. Чекаю...
321 до Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 19:08
Ждун.jpeg. Може, якби люди активніше обурювалися підвищенню вартості проїзду, коли це було актуально, зараз не потрібно було б чекати зменшення?
Встановіть Показати IP 5 Травня 2017 12:12
нормальний контроль за графіком руху 31 маршрутки, оскільки вона єдина на сполученні від зупинки Нова Лінія, Інфекційна лікарня - центр, пр.Волі і далі, то хай їздить як треба через 15 хв., тому, що люди їздять нароботу не лише на восьму чи дев" яту ранку, як вирішили тупі водії,графік роботи у всіх різний, а через пофігістичне ставлення водіїі і перевізника, останні місяці на роботу вчасно потрапити неможливо з їх інтервалом руху в 30, 40, 50 хв., крім роботи люди ще й їздять до лікарів, відвозять дітей в школи, дитсадки, гуртки, секції, їздять на ділові зустрічі , а потрапити зараз на все це вчасно не можливо. Чому не пустили нову маршрутку 233 на пр. Волі, або хоча б через міст повз спортивну школу, повз готель Україна і універмаг і далі на Винниченка, якщо категорично не хочете по пр. Волі її пускати, так ні, якогось милого їде в об"їзд по Набережній до Променя, а ми гасаємо пішки через міст в центр, але ж не всі це можуть, бо багато людей в літах і хворих, і з іншими фізичними обмеженнями і малечі.
н. Показати IP 5 Травня 2017 21:02
Та,що ж ви причепились до того подорожчання.В лютому батон нарізний "кічкарівка"коштував 6.25,в березні 7.25,а сьогодні купляла вже 8.00.і ніхто не возмущається і підписи не збирає,і біля хлібзавода не праостоює.... Нехай міська рада,яка недовольна перевізниками ,купить автобуси,найме водіїв,дасть достойну зарплатню,оплатить ремонт,заправку,а тоді побачимо скільки буде автобусів по маршрутах і скільки буде недовольних. В районах взагалі по місту нічого майже не їздить і живуть якось люди,а ми перестали бути просто людьми,зате всі вмієм качати права,тільки не там де треба,забуваючи про обов"язки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus