USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Венесуелі - вибухи на акції протесту і на виборчій дільниці

31 Липня 2017 08:58
Шість осіб було поранено у неділю внаслідок вибуху гранати на дільниці для голосування у венесуельському штаті Гуаріко. Про це повідомляє портал 2001.com.ve, передає УНН.

Повідомляється, що граната була кинута в будівлю школи, де розташована ділянка в місті Вальє-де-ла-Паскуа.

Цю гранату, за даними порталу, кинули люди на мотоциклі.

Варто зазначити, що за кілька хвилин до інциденту ще одна граната була кинута в іншу ділянку, але не вибухнула.

Окрім того, семеро поліцейських отримали поранення при підриві вибухового пристрою в столиці Венесуели Каракасі. Про це повідомила генеральна прокуратура країни.

В результаті події постраждали декілька поліцейських.

Вибух стався під час руху колони поліцейських, у яку був кинутий саморобний вибуховий пристрій. Повідомляється, що серед поліцейських є жертви і постраждалі. Прихильники опозиції заблокували дороги, розпочалися сутички з поліцією.

Нагадаємо, кандидат до Конституційної асамблеї Венесуели Хосе Велікс Пінеда був убитий в своєму будинку в місті Сьюдад-Болівар.

Як відомо, 30 липня у Венесуелі проходять вибори до конституційної асамблеї, які ініціював президент країни Ніколас Мадуро.

Як повідомлялося, 98% венесуельців не підтримують політику президента.

28 липня в країні заборонили будь-які вуличні маніфестації, а порушників можуть ув'язнити на термін від п'яти до десяти років.

Як повідомлялось, з початку квітня в Венесуелі майже щодня проходять акції протесту, під час яких загинули 90 осіб, понад 750 людей отримали поранення. Кількість затриманих у Венесуелі з моменту початку антиурядових протестів у квітні перевищила 3,6 тисячі осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus