USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ЄС не визнає конституційну асамблею Венесуели

3 Серпня 2017 08:29
Євросоюз не буде визнавати обрану конституційну асамблею Венесуели.

Про це заявила верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні, передає Deutsche Welle.

Могеріні закликала президента Венесуели Ніколаса Мадуро призупинити створення асамблеї, враховуючи сумнівну легітимність і репрезентативність цього органу. Представник ЄС додала, що в разі подальшого порушення принципів демократії і конституції Євросоюз може застосувати обмежувальні заходи.

30 липня у Венесуелі відбулись вибори до Національної конституційної асамблеї, яка буде вносити зміни в чинну Конституцію, прийняту в 1999 році під час президентства Уго Чавеса. За твердженням президента Ніколаса Мадуро, ці зміни допоможуть досягти взаєморозуміння між різними групами суспільства і відновити мир в країні.

Як повідомлялося, 98% венесуельців не підтримують політику президента.

Опозиція вважає, що вибори в асамблею порушенням основ демократії. У країні тривають протести.

Нагадаємо, кандидат до Конституційної асамблеї Венесуели Хосе Велікс Пінеда був убитий в своєму будинку в місті Сьюдад-Болівар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 3 Серпня 2017 10:24
...в разі подальшого порушення принципів демократії і конституції Євросоюз може застосувати обмежувальні заходи... Куда далі. Вони вже продукти по карточках получають ? Але як нерозумні, то нехай далі соціалізм-комунізм будують, не доходить через голову, дійде через голод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus