USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Близько 98% венесуельців не підтримують політику президента

17 Липня 2017 11:44
Після підрахунку близько 95% голосів на неофіційному референдумі проти президента Венесуели майже 98% опитаних виступили "проти" політики дійсного очільника Венесуели Ніколаса Мадуро. Про це УНН повідомляє з посиланням на AFP.

Венесуела "надіслала чітке послання для національної виконавчої влади та світу", - заявив президентка Центрального університету Венесуели Сесілія Гарсія Ароса, зазначивши, що в країні проголосували 6 492 381, а за кордоном - 693 789.

Таком чином, 98 відсотків виборців сказали "ні" конституційній асамблеї за ініціативи Мадуро, закликали армію боронити конституцію та підтримали дострокові вибори президента Н.Мадуро.

Як повідомлялося, опозиція Венесуели 16 липня провела неофіційний референдум з метою посилити тиск на президента країни Ніколаса Мадуро, який планує змінити конституцію. Під час референдуму сталася стрілянина.

У рамках голосування виборці мали відповісти, чи хочуть вони проведення дострокових виборів президента Венесуели.

Нагадаємо, близько 7,2 мільйона венесуельців взяли участь в неофіційному референдумі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 17 Липня 2017 12:25
А що ж таке, комуніст-соціаліст Ніколаса Мадуро, друг ботокного і рашки, і чим же він не догодив то? Ну подумаєш дефіцит, голодуха і розруха, при надвеликих покладах нафти й газу, АЛЕ Ж ВИННІ У ВСЬОМУ США, точно так як і в раші. Чим то люди не задоволені, незрозуміло ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus