USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

«В процесі гри з «Рівним» не зміг налаштувати команду», – головний тренер «Старого Луцька»

25 Січня 2024 15:32
Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Дмитро Чайковський пояснив поразку від БК «Рівне» неправильною установкою на початку гри та тим, що не зміг налаштувати команду по ходу протистояння.

Про це він сказав на післяматчевій пресконференції.

Захисник «Старого Луцька» Олександр Прозапас відзначив невдалу гру своєї команди передусім у нападі.

«З самого початку не виконали те, про що нас просив тренер, – зіграти з певними гравцями. Вони грали у свою гру, а ми просто не змогли їх зупинити. Це вплинуло на подальший розвиток гри. Подекуди ми захищалися більш-менш, а ось у нападі нічого не склалося», – зауважив Олександр Прозапас.

Читати ще: «Старий Луцьк» завдяки новачку переміг львівську «Політехніку-Галичину»

Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський, своєю чергою, пообіцяв зробити висновки після гри з «Рівним» та внести корективи під час підготовки до завтрашньої гри з «Прикарпаттям-Говерлою».

«Загалом тяжка гра, хороший суперник. Десь з самого початку не вгадали з стартовою установкою, і у процесі гри я не зміг налаштувати команду. Потрібно було підлаштовуватися по ходу гри під агресивний захист «Рівного». Але ми програли силову боротьбу, що показують цифри по підборах. Можливо, десь трішки помилився у ротації гравців безпосередньо у процесі гри. Думаю, що ми в процесі притирання: є два нові гравці і ми шукаємо для них зручні взаємодії. Ще один момент, який мені не сподобався, – гравці на емоціях приймали неправильні рішення.

Ми повинні всередині команди розібратися з цими моментами. На наступну гру обов’язково зробимо корективи і будемо готові до агресивної гри «Говерли», – резюмував тренер лучан.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 25 Січня 2024 15:39
Шо, оп'ять ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus