USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Україні продовжили санкції проти ВКонтакте, Однокласників та Mail.ru

15 Травня 2020 21:51
Україна продовжила санкції стосовно російських соціальних мереж Однокласники та ВКонтакте, ресурсів сервісів Mail.ru на три роки.

Як повідомляє Новое время, це передбачено підписаним президентом України Володимиром Зеленським указом про введення в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 14 травня 2020 року Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

При цьому санкції проти компанії Яндекс та її сервісів, Лабораторії Касперського та Доктор Веб продовжили на один рік.

Також на три роки діють санкції проти АТ ТВ Центр, Закрите акціонерне товариство Росбизнесконсалтинг (РБК), автономна некомерційна організація Редакція телеканалу Ради Федерації, що діють в АР Крим ТОВ Півострів Крим, ТОВ Вейв.

Крім того, РНБО внесла зміни до свого рішення від 21 червня 2018 року, Про застосування та внесення змін у персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) щодо низки російських компаній, серед яких ВАТ НТВ-Плюс, АТ Перший канал та АТ Конструкторське бюро Панорама, а також продовжив їхню дію на три роки.

13 травня Верховна Рада підтримала продовження санкцій проти російських соціальних мереж та інтернет-сервісів.

У 2017 році президент Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про заборону на роботу в Україні Яндекс, Mail.Ru Group, ВКонтакте та Однокласників терміном на три роки.

Приводом для цього стало використання цих компаній та соцмереж спецслужбами РФ для інформаційної війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VPN Показати IP 15 Травня 2020 22:15
Та Ви Шо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus