USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В обласній клінічній лікарні розпочинають монтувати МРТ. ФОТО

3 Січня 2013 17:35
Завдяки сучасному медичному обладнанню обласна клінічна лікарня перетворюється на високоспеціалізовану клініку ІІІ рівня навіть за європейськими стандартами. МРТ в установі почнуть монтувати невдовзі.

Про це повідомила прес-служба ОДА в області.

Так, голова облдержадміністрації Борис Клімчук ознайомився із ходом монтажних робіт із встановлення магнітно-резонансного томографа фірми «TOSHІBA» в обласній клінічній лікарні. Його, нагадаємо, було закуплено згідно з дорученням Президента України Віктора Януковича за 18 мільйонів гривень.
«Монтувати МРТ розпочнуть 9 січня нідерландські спеціалісти, - розповідає головний лікар закладу Іван Сидор. – Цей апарат дає нам величезні потенційні можливості в діагностиці усіх онкозахворювань, головного мозку, печінки, нирок та внутрішніх органів. В останні роки з’явилась страхітлива хвороба – розсіяний склероз, яким дедалі частіше хворіють молоді люди віком до 30-40 років. На Волині вже близько тисячі таких хворих. Без цього апарату їм не можливо поставити діагноз. Ми не вірили, що отримаємо магнітно-резонансний томограф, але завдячуючи Президенту України Віктору Януковичу та голові облдержадміністрації Борису Клімчуку мрія багатьох працівників лікарні здійсниться, а волиняни отримають змогу зробити діагностику найвищого рівня.

Завдяки найсучаснішому медичному обладнанню, яке обласна клінічна лікарня отримала від держави, лікувальна установа перетворюється на високоспеціалізовану клініку ІІІ рівня навіть за європейськими стандартами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Чеширский Кот Показати IP 3 Січня 2013 17:45
Спасибо, честно спасибо без иронии. Вот только, еще бы и лечить умели. Наши врачи сегодня похожи на роботов. Диагноз без инструментальных методик поставить не могут, а лечат только по схеме. Их и понять можно, если отступил от схемы, так уже под криминал можно попасть. А так, круговая порука, один диагноз поставил, другой лечил согласно утвержденной методике, а вот почему пациент умер, так это только Господу Богу известно.
Саша Показати IP 3 Січня 2013 18:25
Ееех, який бізнес можна робити на цьому обладнанні! тільки для старту нема необхідних грошей (апарат МРТ б/у можна взяти за $300-400K)
сеня Показати IP 3 Січня 2013 20:00
лікувальна установа перетворюється на високооплачиваемую клініку в луцке.сидор знов при кориті з боріской
фан Показати IP 3 Січня 2013 22:56
цікаво . скільки ж буде коштувати обстеження??????????
Альона до фан Показати IP 25 Травня 2013 23:46
Мене направив невролог на мрт шиї (дослідження спинного, кісткового мозку), вартість близько 1000 грн.Апарат сказав запрацює на початку червня 2013 року. В міській лікарні 450грн. але в обласній апарат потужніший в 6 разів.
Цікавий Показати IP 3 Січня 2013 23:42
А який розмір благодійного внеску буде за обстеження на цьому томографі, Борис Петрович не уточнив, що з цього приводу доручав Янукович?
235 Показати IP 4 Січня 2013 08:10
А скільки ж це обстеження буде коштувати для простих волинян? Ревже безкоштовно? А от Луцькій міській лікарня зменшаться доходи значно!!!!!
Валентина Показати IP 4 Січня 2013 16:17
А чи буде під силу простим лучанам пройти це обстеженняю! Ціна за цю послугу напевно буде тисячі. Тому і смертність у нас перевищує. Адже люди ходять до останнього, бо не взмозі навіть заплатити за еленентарні препарати.
Сонька Золотая Ручка Показати IP 5 Січня 2013 09:33
Хай чиновники теж платять за лiкування та обстеження, а то як може якiйсь придурок з держустанов чи родич прокурорiв платити- то БЕСКОШТОВНО обслуговують його в обласнiй лiкарнi, а як нещаснi та босi- то по повнiй програмi за все платять- останню корову продають люди, щоб вижити! Та скiльки вже можна терпiти знущання з нас, людей!!!? Сидора на мило!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus