USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Верховна Рада призначила ще трьох міністрів

4 Листопада 2021 14:02
Верховна Рада на пленарному засіданні в четвер призначила трьох нових міністрів.

Про це повідомляє УНН.

Так, Ірину Верещук підтримали на посаду віцепрем’єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

За відповідне рішення на засіданні в четвер, 4 листопада, проголосували 260 народних депутатів.

Народні обранці проголосували й за призначення Павла Рябікіна на посаду віце-прем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. За відповідне рішення проголосувало 237 нардепів. Павло Рябікін під час виступу наголосив, що зосередиться на підтримці внутрішнього виробника сучасних зразків озброєння, а також буде продовжувати співпрацю з іноземними виробниками спеціальної техніки та озброєння з Франції, Британії, США тощо. Мова йде про реалізацію спільнихпроектів та перейняття досвіду.

Заступниця Єрмака Юлія Свириденко стала першим віце-прем’єр-міністром – міністром економіки. За відповідне рішення проголосували 256 нардепів.

Як ми писали, Верховна Рада підтримала подання президента України про призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони.

Нагадаємо, Верховна Рада на пленарному засіданні 3 листопада звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони України. Крім того, нардепи звільнили віцепрем’єра Олексія Резнікова, міністра економіки Олексія Любченката міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus