USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські ліквідатори аварії на ЧАЕС отримали від влади нові квартири

12 Грудня 2008 15:33
Сьогодні, 12 грудня, під час урочистих зборів із нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ліквідаторам катастрофи вручили ордери та ключі від квартир в новобудові у Нововолинську, – інформує репортер «Волинських Новин».
З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС голова Волинської ОДА Микола Романюк та заступник голови Волинської облради Борис Загрева вручили ордери та ключі від квартир 37 ліквідаторам. Щоправда на вручення прибули лише 30 з них.
«Ви були одними з перших, хто брав участь у ліквідації цієї страшної аварії. Ви вклали свою працю, щоб ми сьогодні могли спокійно жити», – наголосив у вітальному слові Микола Романюк.
«Уже 22 рік поспіль завдяки вам ми відзначаємо перемогу над невидимим злом, яке охопило нашу країну», – в свою чергу зазначив Борис Загрева.
На заході були присутні також Луцький міський голова Богдан Шиба, керівник УМВС України у Волинській області Віктор Швидкий, начальник головного управління МНС у Волинській області Володимир Грушовінчук, начальник управління СБУ у Волинській області Віктор Андрійчук та інші.
Також кращі вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з запаленими свічками з сесійного залу Волинської ОДА пішли покласти квіти до пам’ятного знака «Жертвам Чорнобиля».
Окрім того, нагороди, грамоти та подарунки за виконання заходів щодо захисту населення та території від наслідків катастрофи на ЧАЕС від головних керівних органів Волині отримали понад півсотні мешканців області. Закінчилося дійство святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Грудня 2008 17:20
Хоч якась приємна новина в час всесвітньої кризи! Хай щастить новоселам!!!
Анонім Показати IP 12 Грудня 2008 17:52
Хоч якась приємна новина в час всесвітньої кризи! Хай щастить новоселам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus