USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський депутат звернувся до міністра, аби не допустити скасування потягу

12 Лютого 2015 14:27
Волиняни протестують проти скасування потягу та скорочення його маршруту. Про це інформує Волинь.інфо.

Для древнього міста з величезною історичною та культурною спадщиною, новина про скасування прямого сполучення з Києвом стала не просто неприємною несподіванкою, а зазіханням на історичну самобутність та перспективу розвитку для творчої молоді.

Очевидно саме цим можна пояснити рішучий протест проти ганебної витівки керівництва «Укрзалізниці» відомих в Україні та далеко за її межами володимир-волинців.

Відомий і визнаний усім культурним істеблішментом співак Сергій Шишкін, волонтер Костянтин Зінкевич, депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сорока та інші активісти міста почали гуртуватися навколо цієї актуальної для міста проблеми!

Депутатське звернення до міністра, активне об’єднання володимир-волинців у соціальних мережах, координація з мешканцями сусідніх Іванич, Турійська, Червонограда, Сокаля приведуть або до продовження курсування цього потягу, або до рішучих акцій протесту.

Наразі мешканці княжого граду, зокрема користувачі соціальних мереж, відгукнулись на пропозицію депутата Анатолія Сороки та активно «штурмують» урядову гарячу лінію, номер якої депутат розмістив на своєму персональному сайті http://soroka2010.com.ua.

Не допустити скасування потягу №141/142 Київ – Львів ! Таке гасло стало девізом мешканців древнього Володимира–Волинського.

У соціальних мережах створено групи "Не допустити скасування потягу №141/142 Київ – Львів", "Збережемо потяг №141" для координації діяльності та координації активістів, до яких за лічені години приєднались десятки користувачів.

До речі саме на залізничному вокзалі Володимира-Волинського рік тому, напередодні кривавих подій на Інститутській потяг було зупинено на декілька годин, а усіх пасажирів перевіряли представники силових відомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 15:19
Хоч нормальна можливiсть була добратися до Київа.А тепер автобусом цiлий день геморой заробляти.Всi закони влади спрямованi не для покращення життя своїх громадян,а на її погiршення.
володимир Показати IP 13 Лютого 2015 08:51
Тільки спільними зусиллями можна зупинити чиновницьку тупість. Цікаво чому досі не чути позиції влади Володимира та інших міст.Може тому що мордаті чинуші з кабінетів потягами останній раз користувались в дитинстві.... Анатолій Сорока, дякуємо!
Дмитро Показати IP 13 Лютого 2015 08:53
Перекриття доріг, акції протесту, непокори- це тільки те що може зрозуміти теперішній нелюстрований гів..юк який засів в чиновницькому кріслі..З бидлом- по їхному!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus