USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Вихованець «Старого Луцька» Володимир Шевчук перейшов в «Київ-Баскет»

15 Вересня 2020 14:37
Вихованець баскетбольного клубу «Старий Луцьк» Володимир Шевчук покинув стан команди та перейшов в «Київ-Баскет».

Про це йшлося 15 вересня під час пресконференції, присвяченій початку нового сезону БК «Старий Луцьк» у Вищій лізі Чемпіонату України.

Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій відзначив, що влітку не було конкретики щодо подальшої долі клубу.

«Ситуація, яка склалася з коронавірусом, напряму стосувалася нашого клубу. В нас не було розуміння нашого майбутнього. Володі Шевчуку надійшла пропозиція від «Київ-Баскета», тому він вирішив, що хоче покинути наш клуб. Ми не стали чинити йому перепони, це його рішення. Ми бажаємо йому успіхів, якщо він вважає, що там його майбутнє буде кращим», - сказав Володимир Журжій.


Однак коуч наголосив, що він не дуже задоволений рішенням гравця: «Володя – один з тих вихованців, які у цьому році мають вийти на інший рівень. Це молодий гравець, він ще прогресує. Хотілося б побачити результат його і нашої роботи в складі «Старого Луцька», але сталося те, що сталося. Це його рішення, я йому бажаю всього найкращого. З його рішення почалося його доросле життя в професійному спорті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus