USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як Порошенко до Луцька летів. Відео

24 Травня 2017 20:52
Активісту Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ" Богдану Чернеті вдалось зняти на відео приліт трьох вертольотів з екіпажу Петра Порошенка на Луцький військовий аеродром.

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈»

Через велику відстань марку вертольота президента (на першому відео) опізнати не вдалось. На другому та третьому відео знятий приліт вертольотів супроводу Мі-8.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Президент України Петро Порошенко вперше за каденцію відвідав Волинь сьогодні, 24 травня. Під час візиту він побував на пункті пропуску "Ягодин" та на відкритті насіннєвого заводу в селі П'ятидні.

Окрім того, президент провів робочу нараду у приміщенні Волинської обласної ради у Луцьку, на якій були присутні голова Волинської облради Ігор Палиця, очільники силових відомств області та країни, зокрема, голова СБУ Василь Грицак, начальник ГУНП у Волинські області Петро Шпига, працівники та очільники митниці, силових відомств, працівник ОДА, посадовці тощо.

Під час наради Петро Порошенко назвав 14-ту бригаду однією з найсильніших в Україні. Також гарант пригрозив авто «на литовцях» та повідомив, що Польща готова надати Україні близько 25 мільйонів євро кредиту для того, аби на кордоні модернізували та покращили умови перетину кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 24 Травня 2017 21:38
Ну наконец то, ато люди испереживались на нет, как же он добрался бедный... А ещё напишите как откушал гарант, какой у него был стул?
вова згоранець Показати IP 24 Травня 2017 23:34
щоб вы так ще пожили як цей чиколадный пеця))) все для себе:все мое ...
українець до вова згоранець Показати IP 25 Травня 2017 08:08
Ату його - ГАВГавГАВ!!!!
лучанин Показати IP 25 Травня 2017 08:06
ОВАЛ✈+ФСБ
Ви пізно здогадались про це, шановний. Ми доповіли Путіну в Кремль про приліт Порошенка до нас ще вчора по обіді. ;)
ромб до Організація Волинських Авіалюбителів Показати IP 25 Травня 2017 22:44
а нащо вам щось доповідати. і так всі ваші відео (в тому числі про тренування укр.військових літаків) ви розміщуєтеі виключно на російських серверах. "ачотакого,мишебратья"...
А агенти ФСБ такі тупі, не можуть дивитись відео на Ютубі, взагалі нічого про Ютуб не знають, лише на своїх російських серверах дивляться. Головою б подумали перед тим, як маячню писати. Розвелося зрадофілів...
Анонім Показати IP 25 Травня 2017 08:38
АГА, дадуть тобі розмістити відео, на чому він літає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus