USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати хочуть контролювати ремонт доріг у Луцьку

5 Лютого 2014 10:29
Луцькі депутати пропонують під час сесії затвердити перелік доріг та будинків, які планують ремонтувати цього року в місті.

Про це стало відомо під час комісії з питань бюджету та фінансів міської ради вчора, 4 лютого.

Зокрема, депутат Антон Сосновський поцікавився за яким принципом відбиралися об’єкти, які ремонтуватимуть в місті цьогоріч. Більш того, депутат запропонував, перш ніж затверджувати суму видатків на ремонт доріг та будинків, затвердити спочатку список. З його слів, така практика була в міській раді в часи головування Антона Кривицького.

Проте заступник міського голови Лариса Соколовська заперечила такий варіант. Вона зазначила, що виконком і департамент ЖКГ мусять розраховувати на певну суму, і з цього розрахунку виконком формує список першочергових ремонтів. Тож затверджувати суму після затвердження переліку – неможливо. Адже місто потребує ремонтів на кілька сотень мільйонів гривень, яких немає. До слова, торік на житлово-комунальну галузь витратили близько 50 мільйонів гривень.

Крім того, Лариса Соколовська запевнила, що всі депутатські запити, які були озвучені на попередніх сесіях враховані. Втім, такі запевнення не влаштували депутатів. Вони прийняли рішення на наступному засіданні комісії розглянути весь орієнтовний перелік об’єктів, які ремонтуватимуть у місті. Це стосується як доріг, так і житлового фонду.

Нагадаємо, депутати вже кілька разів висловлювали припущення, що розподіл бюджету в місті відбувається в ручному режимі, і лише інтереси вузького кола осіб беруться до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 5 Лютого 2014 10:56
Достали своїм дерибаном. Коли мер і "свита" наїдяться? Хай би людям хоч щось зробили.
124 123-му Показати IP 5 Лютого 2014 15:42
Ніколи. У них великі родини, багато дітей і друзів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus