USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «фальсифіковану» горілку повернули власнику

2 Жовтня 2014 10:00
Ще в червні головне управління Міндоходів в області повідомило про вилучення з волинських складів горілки, яка не має затвердженої рецептури і технологічної інструкції від Міністерства аграрної політики України. Втім, слідство, яке тривало 4 місяці, порушень не виявило.

Нагадаємо, про те, що ГУ Міндоходів області вилучило горілку повідомляли у їхній прес-службі ще 24-го червня.

Тоді за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв такі незаконні дії кваліфікували за частиною 1 статті 204 КК України. А справу по фальсифікату внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З цього приводу досудове розслідування розпочало слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Волинській області.

Так, місяць тому редакція Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася за інформацією про хід справи.

«Дійсно, слідство ще досі триває. Це великі обсяги роботи. Тому поки тривають слідчі дії, жодної інформації не можу розголошувати», - прокоментувала ситуацію 4-го вересня керівник прес-служби ГУ Міндоходів в області Олена Нікотіна.

Аби дізнатися чи досудове розслідування завершене й чи обласна прокуратура подала документи в суд, редакція звернулася до прес-секретаря цієї структури Наталії Мурахевич. Як виявилося – «горілка чиста».

«У суд жодні матеріали ми не направляли, адже податкова уже закрила справу. Під час експертизи порушень не виявили», - повідомили у прокуратурі.

Окрім того, як повідомили правоохоронці, вилучений товар повернули власнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Укроп Показати IP 2 Жовтня 2014 10:36
податківці в черговий раз "придумали" собі показники щоб показати які вони корисні для народу. люструвати їх нах.......
333 до Укроп Показати IP 2 Жовтня 2014 17:34
Сінішин ресурси і Сухомлинша табак два валянки пара вони дизайн етикетки вкрали в дежавного Луцького спиртогорілчаного комбмінату і горілку свою льють на других заводах і розказують що це луцька горілка ! Люди уважно читайте хто виробник!
Перчик Показати IP 2 Жовтня 2014 10:43
Пф........, та палюбом бабок заплатили і податківці прикрили цю справу. Ще й прокуратурі грошенят відкосили, аби ті мовчали, корупція як була - так і є. Гади!!!!!!!!!!! Хм, цікаво, а яка це марка горілки???
Ізя Показати IP 2 Жовтня 2014 10:58
а чому падаткова міліція в ато не їде? в пагонах усі зі ствалами, маски-шоу вміють влаштовувати, хай там пантануться кровосісі
Роман Показати IP 2 Жовтня 2014 11:37
Якраз в даному випадку-навпаки .Пані Сухомли Л. яка є співласником ТМ "Полісся" з бізнеспартнером Єловою Н.яка є беззмінним керівником департаменту з контролю за обігом алкоголю та тютюну з 2012 року і по сьогоднішній час,заплатили податківцям -щоб знищити конкурента.В наші державі після майдану нічого не змінилось, На Волині 2 підприємства "Аванта" і "Міжрегіональні ресурси"-які платять податки в бюджет Волині. Бізнес леді Сухомлин Л.з Івано-Франківською фірмою "Галичина Табак" використовуючи звязки Єлової Н.Ф.-заплатили - і в результаті Компанія-яка платить податки в бюджет Волині , на протязі 4 місяців не могли забрати захоплену рейдерством продукцію . Можливо- податківцям треба захищати місцевих платників, а не продаватись за гроші чужинцям. Пані Сухомлин Л.вже іна герб Волині замахнулась.Напевне використовує кошти -вкрадені з Західінкомбанку .А там неповернутий кредит на 4,5 млн.грн.
Расмус Показати IP 2 Жовтня 2014 12:47
податківці брехуни
прокурор Показати IP 2 Жовтня 2014 12:47
Когось за цю справу треба нагороджувати. Податківці з подачі Сухомлин Люби вилучили силу-силенну підробної продукції , відзвітували в центр - яка робота зроблена. А що ж виходить- продукція нормальна? То може у кокось з головою ненормально - чи у Сухомлин , чи у податківців! Треба когось нагороджувати. Давайте пропозиції.
Лівий сектор Показати IP 2 Жовтня 2014 14:24
А згадайте, як себе достойно в цій ситуації вів себе правий сектор! Як купа народу у військовій формі, навчена Єловою киудалась під танк! Як один військовий, тикаючи кривим пальцем в пляшку, зі знанням справи розказував на камеру , що це ліва водка, що вони 4 місяці її відстежують, що нема рецептури, акцизна марка ліва, або сестра і прочая і прочая. Аж в зобу сперло. От молодці, гавкають на всіх, аби гроші платили. З таким правим сектором не пропадемо! Ура!
444 до Лівий сектор Показати IP 2 Жовтня 2014 18:02
ТИ ДІЙСЬНО ЛІВИЙ ти як не розумієш що ресурси вкрали цю горілку у Луцького спиртзаводу то не мели дурниць
445 для 444 до 444 Показати IP 3 Жовтня 2014 09:35
Скільки бабпа отримав правий сектор від Єлової? Замість того щоб з честю її прокатати у самогму брудному смітнику прислужуєте їй як останні шавки! Позор!
Укроп Показати IP 2 Жовтня 2014 15:14
а зарплатню, надбавки і пільги і вислугу років срані податківці отримують. а нормальні хлопаки гинуть в цей час поки ця гниль паразитує.
РОМАН Показати IP 2 Жовтня 2014 18:06
Тобто горілка "ПОЛІССЯ" ,власники якої зареєстровані в Івано Франківську,Сухомлин Л. і Єлова Н.-особи що проплатили всі силові структури і продажних журналістів - може випускатися і поповнювати бюджет Івано Франківська ? Може претендувати на герб Волині ? Також для неосвіччених людей- торгові марки вже не належать ЛСГК з 2009 року. Саме в цей період вони були вкрадені колишнім керівництвом та групою Котиніум . Журналісти мали б давно цю інформацію висвітлювати
Володимир Показати IP 3 Жовтня 2014 09:20
Я є вкладником Західінкома.То підкажіть до якого саме журналіста звернутись?
Олександр Показати IP 3 Жовтня 2014 10:42
А як себе достойно ведуть працівники Волинських Новин. Напевне вибачились перед Міжрегіональними Ресурсами за весь бруд?Напевне совість недає спати ?Чи як зазвичай-гроші вперед а моральні цінності в одне місце. Можливо з часом і журналісти Волинських Новин почнуть правду писати.а не так як зазвичай.
РОМАН Показати IP 3 Жовтня 2014 10:58
Тобто горілка "ПОЛІССЯ" ,власники якої зареєстровані в Івано Франківську,Сухомлин Л. і Єлова Н.-особи що проплатили всі силові структури і продажних журналістів - може випускатися і поповнювати бюджет Івано Франківська ? Може претендувати на герб Волині ? Також для неосвіччених людей- торгові марки вже не належать ЛСГК з 2009 року. Саме в цей період вони були вкрадені колишнім керівництвом та групою Котиніум . Журналісти мали б давно цю інформацію висвітлювати-але напевне і тоді брали гроші тільки на заказні статейки. ГАНЬБА !!!-так звучав коментар.А хтось відедагував.ЯК КАЖУТЬ В НАРОДІ- НА ЗЛОДІЄВІ ШАПКА ГОРИТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus