USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Розгляд справи про корупцію волинського депутата-забіяки відклали

19 Жовтня 2016 22:54
Нововолинський міський суд відклав розгляд справи щодо вчинення депутатом Володимир-Волинської міськради Русланом Морозом адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією, повідомляє Громадське.Волинь.

Причиною такого рішення став той факт, що депутат та його адвокат не з’явилися на чергове судове засідання, яке відбулося у середу, 19 жовтня.

Зазначимо, що під час попереднього судового засідання у Володимир-Волинському міському судді, Мороз подав клопотання про відвід складу суду. Через це, справу передали до Нововолинського міського суду.

Нагадаємо, у 2015 році Володимир-Волинська міська рада виділила 12 сотих землі під садівництво тещі депутата. Правоохоронці ж звинувачують депутата Руслана Мороза в тому, що ні під час засідання земельної комісії, ні під час відповідної сесії 2 жовтня 2015 року, він нічого не сказав про конфлікт інтересів та проголосував за виділення вищезгаданої земельної ділянки. Сам же Мороз стверджує, що звинувачення правоохоронців є безпідставними.

На початку сьогоднішнього засідання суддя Орися Ференс-Піжук зачитала заяву-клопотання від захисника відповідача Романа Рудося, яка надійшла 18 жовтня: «Моїм підзахисним та мною особисто не було отримано жодної повістки або судового виклику у даній справі про адміністративне правопорушення, за яким здійснюється провадження у Нововолинському міському суді. Про дату розгляду даної справи я дізнався випадково із сайту Нововолинського міського суду. Ставлю до відома суд про те, що я та мій підзахисний не маємо фізичної можливості явитися на розгляд даної справи 19 жовтня 2016 року у зв’язку із зайнятістю в іншій справі в Апеляційному суді Волинської області… Прошу суд відкласти розгляд справи про вчинення Морозом Русланом адміністративного правопорушення на іншу дату та повідомити мене і мого підзахисного про це у встановленому законом порядку».

З огляду на це, справа не розглядалась без Мороза та його адвоката. Наступне засідання призначили на 26 жовтня 2016 року о 10:45 у Нововолинському міському суді.

До слова, цей суд для Руслана Мороза - не перший конфлікт з законом. Так, раніше він відзначився кількома гучними кримінальними справами, зокрема побиттям підприємця Сергія Ситніка, побиттям Юрія Стемковського, нападом з погрозами на свого колегу по депутатській роботі Сергія Кобу, судом проти активістки Майдану дитини-сироти Ольги Нечитайло тощо.

Проте, це не завадило йому знову пройти до міської ради Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus