USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді інвалід оголосив голодування проти «самодурства Сиротинської»

28 Грудня 2016 13:35
У разі кількаденного голодування інвалід 2-ї групи може померти, - стверджує про себе Сергій Рупчев, який розпочав голодування проти першого заступника міського голови Тараса Яковлева та директора департаменту муніципальної поліції Юлії Сиротинської.

Голодування під дверима у приймальню міського голови розпочав 28 грудня представник Волинської обласної організації всеукраїнської організації інвалідів.

Чоловік розповідає, що протестує проти порушення Юлією Сиротинською присяги держслужбовця. Як йдеться на плакаті, який тримає чоловік, «самодурству Сиротинської потурає громадянин Яковлев Т…». На його думку, своєю змовою ці двоє громадян принижують гідність лучан та органу місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що головну муніципалку Луцька покарали за те, що під приводом оплачуваної відпустки, у яку її відпустили задля навчання у Львівському відділенні академії державного управління, вона подорожувала за кордоном. Так, чиновниці відтермінували присвоєння чергового рангу. Кошти, які їй виплатили нібито на навчання, чиновниці теж доведеться повернути.

Сергій Рупчев, демонструючи фото своєї родини, розповів, що бореться за те, аби діти та онуки жили у цивілізованій державі. Він повідомив, що хворий на цукровий діабет і відмова від їжі протягом трьох днів може стати для нього смертельною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Оглядач Показати IP 28 Грудня 2016 13:41
Насправді, це Сиротинській не завадило б трохи поголодувати...
123 Показати IP 28 Грудня 2016 13:45
"Самодурству" потурає Яковлєв, його шеф Романюк, інші заступники градоначальника, а також певна частина депутатів міської ради. А, по-друге, мабуть все ж таки не потурають, а підтримують свою за духом і мисленням.
Валік Показати IP 28 Грудня 2016 13:45
І Яковлєва з роботи. Воно таке, з людьми такий не повинен працювати. Міський голова і то добріший приємніший до людей а то якась нагла хапуга. І ще зараз захищає Сиротинську яка їздить за наші люди з вами гроші бо ми в держбюджет сплачуємо і позує і в соціальні сети показує себе . Таких вистачає або дітивисокопосадовців теж таке вироляють аж сором
Степан Показати IP 28 Грудня 2016 13:58
Ви спочатку наведіть справки про "бідного інваліда" Рупчева, та афери які він проводив у свій час із квартирами.Ж*док ще той
Валіку Показати IP 28 Грудня 2016 14:22
Ви про доброго і злого слідчого колись чули? То так само працює Романюк. Набирає до себе на роботу "злих, щоб мати можливість грати роль доброго і лагідного. Коли вже народ перестане вірити в "доброго царя".
Ахванасій Показати IP 28 Грудня 2016 14:30
Дорослий дядько, а такий наївний.Ніколи діти і онуки не будуть жити в цивілізованій державі.Хіба що емігрують звідси.Проти менталітету боротись марно.
Анонім до Ахванасій Показати IP 28 Грудня 2016 15:25
ваші діти і онуки то чно не будуть жити цивілізовано, бо їхній батько сховав язик між ногами
антирупчев Показати IP 28 Грудня 2016 14:32
Я проти Сиротинської і проти політики місьради по її захисту. Її, після того, що трапилось, треба негайно викинути на смітник. Якби там була хоч крапля совісті, то вона сама б написала заяву на звільнення. Та к*рві сци в очі, а вона каже, що дощ йде. Але такого самод*ра і муд*ка, як Рупчев, в області більше немає. Це рідкісний тип в природі - вимираючий, як волинський зубр.
читач Показати IP 28 Грудня 2016 14:43
Цьому чоловіку не варто псувати своє здоров'я через корупціонерів Сиротинську чи Яковлєва. Тому що їм наплювати на самопочуття чи цього пенсіонера, чи когось іншого. З ними боротися потрібно іншими способами, не завдаючи шкоди своєму здоров"ю. Здоров'я - найцінніший скарб, який має людина. Ні Ситритинська, ні Яковлєв не заслуговують навіть на найменшу долю здоров'я цього пенсіонера. Нехай він краще береже здоров'я. Щоб виправити ситуацію в країні, то потрібно гнати не Тільки Сиротинську, потрібно кожного другого гнати з державних посад. Там більше половина людей - неуки і ледацюги, які просиджують штани за гроші платників податків.
Кірик Показати IP 28 Грудня 2016 14:45
Не знаю, що заважає голові вигнати ту к*билицю Сиротинську, яка скомпроментувала вже всю міськраду, таким гулякам не місце у владі, нехай вулиці мете.
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2016 14:53
Дідусь файний, а луцька молодь - це безхребетні молюски, яким плювати на життя свого міста.
арбітр Показати IP 28 Грудня 2016 15:06
Для рупчева треба ввести номінацію **к року" *** На вище він не тягне. Хто хоч би раз побував в компанії з цим чоловіком, чи розмовляв, той обходить його десятою дорогою. А сиротинську перевести в прибиральниці на постійно.
Микола Показати IP 28 Грудня 2016 15:22
коментар було видалено
Сусід Рупчева Показати IP 28 Грудня 2016 19:46
Не знаю, хто такий там яковлєв і хто така там сиротинська - мабуть велике луцьке начальство, а може прості чиновнички найняті та оплачувані громадою міста Луцька? Але очевидно, що РУПЧЕВИХ в нашому місті бракує. Такі як Рупчев виводять народних слуг із зони комфорту, це вже добре! Слава Рупчеву! Але голодувати шкідливо... особливо для Рупчева шкідливо, не для чиновників.
Бувалий Показати IP 28 Грудня 2016 20:13
Кому ви вірите - Рупчеву? Аферист ще той.Пам'ятаю,як його партнери розповідали як Рупчев ошукав волинських селян.На початку дев'яностих (93 чи 94 рік) він пообіцяв селянам що продасть їм дзвони на церкву,хоча ніякого відношення до цього не мав.Ну дурненьки повірили так повірили.Всією громадою села по копієчці від хати до хати збирали гроші,щоб придбати церковні дзвони,перерахували Рупчеву.Віднайшли КАМАЗ (а як ви пам'ятаєте в той період було сутужно з пальним).І коли представник громади приїхав в офіс на Перемоги,15 вже забирати ті дзвони,то ні Рупчева ні дзвонів.На цьому святому бажанні простих людей з села нажився.Ось такий лохотронщик.А ви тут рти пороззявляли дивлячись на його акції протесту.
Луцьк до Бувалий Показати IP 28 Грудня 2016 22:07
Яковлев, перелогінся
123 Показати IP 28 Грудня 2016 23:40
Дєд Наш сусід! Сьогодні розказував, що вчора йому видав якиїсь Михайло табличку та дали йому 1500грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus