USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку кладуть асфальт під час дощу

13 Вересня 2015 10:26
Асфальт на головному проспекті міста кладуть і в дощ. Неякісний і непрофесійний підхід до робіт відмічають уже в мережах. Бо ж про якість таких доріг, пишуть лучани, говорити не доводиться.

Так, постійну тенденцію луцьких дорожників помітив користувач Facebook Вадим Слива, - пише Під прицілом.

«Класти асфальт в дощ, схоже, національна традиція, яка буде переслідувати ще й наших пра-правнуків», - підпис користувача під відповідним фото.

«Я вважаю, що за таке з підрядником потрібно розривати договір, а також за його рахунок цю ділянку повинен перекладати інший, більш відповідальний підрядник. Поки цього не буде -- такий бардак буде продовжуватись», - пише користувач у коментарях.

Нагадаємо, у ЗМІ повідомлялося, що вартість робіт на проспекті Волі згідно з попередніми оцінками становить 11 мільйонів гривень. Нещодавно через роботи площа перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки була заповнена пилом, що викликало шок у лучан. Відео з клубами пилу вони надіслали на редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини.

До слова, раніше в інтерв'ю мер Луцька Микола Романюк озвучив, що вже малює в уяві проспект Волі, вимощений бруківкою візерунком у вигляді вишиванки.

Цю лірику мера підхопили користувачі і в мережі з'явився памфлет авторства директора Консорціуму інтелектуального сервісу «Леон-Аналітик» Олександра Мартинюка:

«Бачу Волі проспект в вишиванці
І Цукровий у комбінезоні,
Ось Гнідава в спідничці для танців,
Ось і Красне в червонім блузоні...
Сороковий розгулює в шортах,
В білі тапочки Рівненська взута,
Винниченка в костюмі двобортнім
в залі Ради керує...та ж, тьху-ти!»

Нагадаємо, уже декілька тижнів триває ремонт проспекту Волі у Луцьку. Натомість кілька років лучанам із так званої периферії міста обіцяють відремонтувати дороги в їх районах, утім щороку – нові відписки.

А зовсім нещодавно з приватної розмови стало відомо, що «всі гроші забрали на проспект Волі».

Окрім того, наразі досі триває реконструкція мосту, що по пропекту Перемоги. Утім теж не без казусів: 9 вересня від проспекту Перемоги і аж до проспекту Соборності утворився затор. До слова, це далеко не перше ускладнення руху на цій ділянці, адже міст не можуть доремонтувати вже четвертий місяць.

Лучани не можуть зрозуміти: коли ж той міст таки ремонтують, бо є дні, коли працівників там взагалі ніхто не бачить, а буває, ремонтники працюють і після завершення робочого дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
лучанин Показати IP 13 Вересня 2015 10:38
Лучани,ви вірите,що на 500метрів проспекту потрібно вбабахати ОДИНАДЦЯТЬ!!!, мільйонів?Напевно і дитина в це не повірить. А ми дорослі чомусь читаючи віримо і ........мовчимо.
знайко до лучанин Показати IP 13 Вересня 2015 11:27
1 км. якісного капітального ремонту обходиться приблизно у 1 млн. - так що рахуйте...
456 до лучанин Показати IP 14 Вересня 2015 07:13
Ольховий не вміє якісно робити ремонт, а може тільки давати відкати з держзамовлень, і як в дощ покладе за рік два знову буде замовлення. Заборонити лад виконувати держзамовлення
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 11:04
Йой, всього пропало!
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2015 11:08
Та ж нічого страшного. Завтра, та де завтра, за пару хвилин, всі забудуть про це і підуть на вибори тих самих туди ж само. А потім будуть говорити те саме та читати те саме. З Днем БАБАКа! Слава Україні!
дідо Показати IP 13 Вересня 2015 11:24
Скільки "спеціалістів" по вкладанню асфальту...Совкова звичка критикувати чужу роботу,притому.що самі є невдахами.
Лучанин до дідо Показати IP 13 Вересня 2015 16:34
А от в мене з пам'яттю проблем немає, хоча голова час від часу болить. І "Совок" я той чудово пам'ятаю, але не пам'ятаю щоб там хтось когось критикував - кожен виконував тихенько свою роботу і до того ж доволі якісно. А от в тому що розвелося "спеціалістів" я з Вами абсолютно згідний. Але ж і з іншої сторони - в Європі такої пилюки не розводять, там прибирають, поливають водою щоб пилюка не летіла, або обладнання працює відразу як пилосос. Викиди і шуми там при роботі мінімнізовані. А раз ми бидло, то в на можна робити по ще "совкових" технологіях. Тільки під час "совка" і в Європі такої техніки ще не було.
кошторис Показати IP 13 Вересня 2015 11:44
а давайте в пана мера поросимо детальний кошторис на роботи, я думаю цифри там в надцять раз завищені.
віра Показати IP 13 Вересня 2015 14:34
А тому,що дуже вигідно красти бюджетні гроші! Кошториси настільки завищені, що приватник за голову б взявся від жаху, а тут економісти міськоі ради працюють, ха ха.....
цікавий Показати IP 13 Вересня 2015 16:00
Дощу, бля*ь, в Луцьку в же немає 2 місяці! Ви осліпли? Тут вже 2 місяці - пустеля, як в секторі Газа! Якщо впало три краплі, то люди мололися на них. Чому ви на всьому вивертаєте кожух!?
оля Показати IP 13 Вересня 2015 17:00
Молодці, що ремонтують! Хоч дороги будуть нормальні у луцьку, але нашому народу не догодиш!
добряк Показати IP 13 Вересня 2015 17:33
весь світ перейшов на цемент-бетон,якого ж милого ми закупаємо позавчорашню техніку і заливаємо дороги смолою-асфальтом,воно розлізеться після перших маршруток і будуть ті самі канави
ххх Показати IP 13 Вересня 2015 19:36
а от у нас біля будинку гарно зробили подвір"я, проте як завжди г"мном запечатали - між двома під"їздами біля будинку забулись постелити асфальт (Дружби Народів7)
лучанка Показати IP 13 Вересня 2015 20:09
Дякуємо Романюку, що розпочав роботи на Волі, адже проспектом користуються майже всі лучани. Центральна вулиця має бути гарненькою!
Сава Показати IP 14 Вересня 2015 01:11
"Лучани не можуть зрозуміти" - гидко, гидко, гидко , в черговий раз прикривається іменем лучан незрозуміла купка писак, люди роблять роботу на благо міста як вміють тим більше проглядається старання зробити краще а ви їх клюєте кожен день. Наголошую, мене, як Лучанина, задовольняє на 100 відсотків робота дорожників, можливо щось можна було зробити і краще, тільки цей рівень, від тих людей-трудяг (яких як скотиною ціле літо поганяють та ще до того цькує преса) не залежить. Зрозумів одне, що за комсомольця-карабаса на виборах ще задумаюсь як проголосувати а за палюгу точно ні.
оля до Сава Показати IP 1 Червня 2016 19:36
слива, останнім часом тебе занадто багато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus