USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Власники нафтобази, яка горить під Києвом, перебрались до РФ, - РНБО

12 Червня 2015 09:34
Власники нафтобази, яка четвертий день горить під Києвом, перебрались до РФ.

Відповідну інформацію надав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, новину повідомляє «Преса України».

«На лаву підсудних повинні сісти всі ті, хто починав будівництво цієї бази, хто повинен був забезпечувати безпеку навколишнього середовища, хто відповідає за нормативне будівництво», - зазначив секретар РНБО.

Відповідаючи на запитання, де наразі знаходяться власники нафтобази Турчинов відповів: «Всі не можуть втекти. Безумовно, власники втекли до Росії».

Також він розповів, що причини пожежі оголосять лише тоді, коли повністю завершать її гасіння.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під Києвом горить нафтобаза. Окрім того, видання писало усі версії вибуху.

10 червня стало відомо, що пізно ввечері на нафтобазі під Васильковом знову пролунав вибух. Згідно з даними МОЗ, кількість загиблих збільшилася до п’яти осіб, постраждалих - 14. Гасіння пожежі досі триває.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ВИБУХУ ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
злий Показати IP 12 Червня 2015 10:05
Чому не затримали у перший же день?
Анонім до злий Показати IP 12 Червня 2015 13:52
http://prokurorska-pravda.today/news/kak-i-dlya-kogo-vyisokopostavlennyie-mentyi-i-prokuroryi-otzhimali-brsm-chto-proishodilo-s-setyu-zapravok-vladeltsev-vasilkovskoj-neftebazyi-nakanune-grandioznogo-pozhara/
Я Показати IP 12 Червня 2015 10:26
Бо вони ще раніше повтікали це все колишніх ! І буде воно все горіти синім полум'ям за їхні гріхи . ТА ТІЛЬКИ ШКОЛА ПРИРОДА ПОСТРАДАЛА І ЛЮДИ НЕВИННІ!
ми до Я Показати IP 12 Червня 2015 11:08
Колишні, колишні...-задовбали вже! А теперішні що???!!!
от добре Показати IP 12 Червня 2015 10:38
шо б не сталось, то колишнi, Путiн чи РФ винуватi
Анонім до от добре Показати IP 12 Червня 2015 11:41
Шановні! Трохи аналізуйте події, а не кидайтеся фразами! Нафтобаза, за повідомленнями ЗМІ, належить колишньому міністру Ставицькому, будували її з усіма можливими порушеннями, бо ніхто не контролював. А підпалили її зумисне, це на сто відсотків. А теперішні не мають контролю над ситуацією. Залізниці підривають, зброю та боєприпаси розвозять по всій території України, у містах - Харків, Одеса, Київ - вибухи, підпали, у Харкові бандити порізали студентів. Що далі? Де Аваков та Наливайченко? Ситуація загрозлива, потрібно залучати до патрулювання більше людей. І. очевидно, треба давати населенню зброю для самозахисту, бо бандити її мають і без спецдозволу.
от добре Показати IP 12 Червня 2015 12:40
а я про що, весь той бардак, що маємо зараз , вийшов з відомих обставин i з того , що теперішні намагаютья "отжать" у колишніх, а не тому , що колишні побудували та і теперішні - те саме , що і колишні, як ще не гiрше он воно як
Боян зорянов до от добре Показати IP 12 Червня 2015 12:56
В точку кто то строил, а теперь отдать .как том фильме,,так не оставайся ты ни кому,,,по ноу-хау тушения пожаров полным выгоранием мнс имени кипятка войдет в учебники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus