USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Кривому Валу встановлять паркомати

28 Лютого 2017 14:23
Проблему зі стоянками в центрі міста пропонують вирішити обладнанням платних парковок.

Про це стало відомо під час брифінгу заступників міського голови 28 лютого.

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, цього тижня уже будуть заливати основи під паркомати на вулиці Кривий Вал. Це, на його думку, має вирішити проблему паркування в центрі міста, зокрема на згаданій вулиці.

«Коли поставлять обладнання, то і проблема з паркуванням частково вирішиться. Працівники стоянки покажуть, як припаркувати машини, і викликатимуть поліцію до порушників», - повідомив він.

Зокрема, мають встановити 2 паркомати: 1- в нижній частині вулиці, інший – біля візового центру. Зі слів посадовця, ймовірній реконструкції вулиці паркомати не завадять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ні автомати Показати IP 28 Лютого 2017 14:31
ні візовий центр тим більше стоянка для авто особливо в центрі звичайно не "завадить" на відміну отих дурнуватих посадовців що ОЦЕ придумали.
Сергій Показати IP 28 Лютого 2017 16:13
Відновити стоянку на ринку, де встановили контейнери і питання з розміщенням авто в районі старого міста буде вирішено. Шмоточніків і спекулянтів перенести на ГПЗ. Для чого таку махіну відгрохали?
Та Показати IP 1 Березня 2017 15:17
Звідти розганяти машини треба, а вони парковку роблять...там неможливо пройти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus