USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Із рукавичками та сміттєвими пакетами – на прибирання Луцька. ФОТО

1 Квітня 2013 17:17
Тисячі лучан прибиратимуть у парках та скверах свого міста уже 19 квітня.

Про це йшлося під час презентації акції «Зробимо Луцьк чистим!», яка відбувається у рамках громадської кампанії «Зробимо Україну чистою!», у коворкінг−центрі «Репортер» 1 квітня.

Регіональний представник акції у Луцьку Катерина Шкльода розповіла, що ініціатива «Зробимо Україну чистою!» походить від міжнародного руху «Let’s do it world!», який започаткували 5 років тому в Естонії, де прибирати міста зголосилося 50 тисяч людей.



«Рух «Let’s do it world!» об’єднав на сьогоднішній день уже 96 країн (майже 3 мільйона учасників). Україна цього року планує об’єднати прибиранням більше ста тисяч учасників. Динаміка цього руху доволі позитивна, адже кожного року збільшується кількість учасників вдвічі», − зауважила координатор акції.
Нагадаємо, що у 2011 році акція «Зробимо Луцьк чистим!» згуртувала разом 250 добровольців. За рік цей показник зріс більше, ніж до 1800 людей, які прибрали Луцьк від сміття.

«Цього року у нас була секретна місія: спочатку зробити створити все те креативне, відзняти ролики, придумати концепцію, а після цього вже зробити прес-конференцію, після якої стартуватиме ця рекламна кампанія», − зазначив голова ЛМ СГО «Молодіжна Платформа» Захар Ткачук.



Дізнатися про деталі акції «Зробимо Луцьк чистим!» можна за посиланням www.letsdoit.org.ua та у соцмережах «Вконтакте» та «Facebook».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2013 17:58
Краще б не прибирали, а понаставляли смітників.
лучанка Показати IP 1 Квітня 2013 22:13
А ще краще не смітили б
Галина Показати IP 15 Квітня 2013 10:20
Доброго дня Всім!!! Довідалась про акцію з Волинського телебачення. Спочатку засмутилась, адже прибирання відбуватиметься в робочий день... але одразу ж зрозуміла, що поприбирати біля свого будинку та сусідського, а ще в парку можна і своїм гуртом на вихідних! Це добре, що проводяться такі акціїї,.. тому що за повсякденною метушнею забуваєш, що можна, і потрібно зробити корисного для коханого міста!!! Всім гарного дня!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus