USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку немає небезпечних районів, але є небезпечні місця, - поліцейські

12 Січня 2016 18:21
Аналізуючи два місяці роботи, патрульні поліцейські Луцька відзначають, що містяни стали більш законослухняні. Зі слів правоохоронців, продовж чергування вони почали фіксувати на чверть менше порушень, відповідно, й менше виносити постанов.

Про це йшлося під час зустрічі лучан з патрульною поліцією Луцька у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва вчора, 11-го січня.

«У перші дні нашої роботи ми виносили по 35-40 постанов за зміну. На сьогодні це число зменшилося 30 постанов», - інформує патрульний поліцейський міста Луцька Дмитро Слабенко.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛИ ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ З’ЯВИТЬСЯ У ВОЛИНСЬКИХ РАЙЦЕНТРАХ

Щодо небезпечних районів у Луцьку, додає поліцейський, то таких немає, а є лише окремі місця з підвищеною криміногенною ситуацією.

«Слава Богу, що у нас немає небезпечних районів. Втім, є певні, так звані «небезпечні» місця. Зокрема, це місця, де є бари та нічні клуби. Для прикладу, їх чимало на вулиці Данила Галицького, тут нам люди на підпитку й приносять найбільше клопотів», - розповідає поліцейський Дмитро Слабенко.

Із приводу криміногенної ситуації, то патрульний Олександр Лісінський додав, що дуже злісних та вкрай агресивних порушників у Луцьку немає.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ: ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

«У Луцьку не було випадків, коли б нам довелося застосовувати зброю, це дуже тішить, надіємося, що так буде й далі. Загалом по Україні таких випадків теж небагато. У Києві бувало, що стріляли по колесах машин, які тікали від патрульних, але ми такого не практикуємо. У нас же тихе, спокійне місто не хочеться його перетворювати у якесь гангстерське та лякати людей. Усі ситуації намагаємося вирішувати якомога спокійніше», - запевняє правоохоронець.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОПЕРЕДИТИ ЗЛОЧИН ВАЖЛИВІШЕ, НІЖ ЙОГО РОЗСЛІДУВАТИ, – ЛУЦЬКІ ПАТРУЛЬНІ

Патрульні також розповіли чим відрізняються й чим схожі на голлівудських «копів», пообіцяли що евакуйовуватимуть автівки прокурорів, запевнили що не беруть хабарів, інформували, що погані дороги Луцька «гальмують» їхню роботу й проаналізували, що найбільші порушники в місті – п’яні водії.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 19-го грудня 2015-го року, луцькі поліцейські склали присягу на вірність Україні. Так, 165 молодих лучан розпочали патрулювання вулицями Луцька. Всього цілодобово містом курсує 15 екіпажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Січня 2016 18:50
"Зі слів правоохоронців, продовж чергування вони почали фіксувати на чверть менше порушень, відповідно, й менше виносити постанов." - иными словами, чем меньше полицейский "видит", тем лучше он работает.
знаю Показати IP 12 Січня 2016 20:30
вже "Техас" прикрили, працює тільки до 23;00, то на Д.Галицького буде спокійніше.
Шурик Показати IP 12 Січня 2016 21:55
А когда оштрафут хоть одного пешехода за то что под колёса бросаются???
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 03:06
дмитро слабенко провів профілактику для батька щодо недопущеення їзди з пяним суддею?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus