USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині отримали 20 тонн допомоги із Швейцарії

19 Лютого 2016 21:18
20 тонн вантажу передав на Волинь благодійний швейцарський фонд «24h–Hepl», на чолі з українкою Іриною фон Бург.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

У гуманітарній допомозі отримали медичне обладнання, підгузники, жіночі, чоловічі та дитячі речі.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що новоствореній 14-й механізованій бригаді (колишня 51 ОМБ) самооборонівці відправили вантаж гуманітарної допомоги.

«Ірина фон Бург звернулась до нас з проханням знайти на Волині надійних людей, які б змогли прийняти цей вантаж і роздати по вантажоотримувачах. Ми знайшли благодійний фонд «Плече», який дуже допоміг», – зазначає представник ГО «Автомайдан України» Дмитро Василенко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ЛІКАРНІ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД ПАТРІОТІВ З ФРАНЦІЇ.

«Цю гуманітарну допомогу ми роздаємо людям. Все це - адресна допомога. Наприклад, зараз частину допомоги отримали представники реабілітаційного центру «Агапе». З медичних закладів допомогу отримає Львів, Київ та Вижниця. Разом із Дмитром Василенком ми організовуємо благодійну акцію з видачі допомоги cім’ям загиблих в АТО та тим родинам, де є діти з інвалідністю», – зазначила волонтер Волинського обласного благодійного фонду «Плече» Лариса Гандзюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 20 Лютого 2016 10:27
коли і де будуть продавати і в яких аптеках? напишіть!!!
ЛУЧАНКА Я Показати IP 22 Лютого 2016 10:35
спитай в тих хто отримав розумник...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus