USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» впевнено переміг дніпровський «Інваспорт». Фото

16 Лютого 2019 22:36
Незважаючи на мінімально програну першу чверть, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на власному майданчику впевнено переміг дніпровський «Інваспорт-ДОС» – 70:54.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 16 лютого в ОДЮСШ.

На минулих вихідних «Старий Луцьк» з перемінним успіхом зіграв два домашні матчі проти передостанньої команди чемпіонату «Черкаських Мавп-2»: у першому матчі лучани поступилися, проте наступного дня зуміли взяти реванш. Тож сьогодні гравці обіцяли вболівальникам показати максимум на майданчику.

Гра розпочалася з трьохочкового від капітана луцької команди Едуарда Федчука, однак це не знітило гостей, адже вони не дозволили «Старому Луцьку» одразу ж отримати перевагу. Завдяки «трьосі» дніпровці навіть вийшли вперед – 10:11. У підсумку десятихвилинка закінчилася з мінімальною перевагою гостей – 17:18.
Другу чверть ударніше розпочали лучани: спочатку Коцько закинув два, а потім після перехвату додав «ендван», вивівши свою команду вперед – 22:18. Натомість гості відповіли п’ятьма очками і знову вийшли вперед – 22:23. Проте далі на майданчику були лише лучани: Федчук, закинувши з-за дуги, збільшив перевагу своєї команди до шести очок, гості відповіли двома вдалими кидками з лінії штрафних. Однак той же Федчук знову повторив дальній кидок. Далі «Старий Луцьк» пішов у відрив. Відзначимо «ендван» від Глушка та «трьоху» на останніх секундах від Федчука, який за першу половину зустрічі закинув 22 очка. На велику перерву команди пішли з дванадцятиочковою перевагою лучан – 44:32.
Після перерви три одразу ж закинув Глушко, а лучани продовжили контролювати гру, збільшивши власну перевагу до шістнадцяти очок – 41:57.
У четвертій десятихвилинці лучанам залишалося довести гру до переможного кінця, що вони і зробили. Відзначимо у цій чверті трьох очковий від молодого Прозапаса та ефектний слем-данк від Петра Глушка. До слова, тренер лучан Володимир Журжій дозволив на останніх хвилинах зіграти молоді. Отож, підсумковими цифрами на табло були 70:54 на користь луцької команди.
Найрезультативнішим гравцем у лучан став Едуард Федчук, в активі якого 25 очок. Наступний поєдинок команди зіграють завтра о 10.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 17 Лютого 2019 17:17
Фото - дуже! Класно передають атмосферу)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus