USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волиняни, які доглядають дитину-інваліда підгрупи А, отримають надбавки

22 Липня 2016 19:30
Волиняни, яким призначили допомогу на догляд неповносправних дітей підгрупи А, отримають надбавки. Призначення надбавки проведуть в автоматичному режимі без звернення громадян.

Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

«У травня поточного року Верховна рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами 1 групи», яким передбачається з 1 січня 2017 року призначення надбавки на догляд за дитиною – інвалідом підгрупи А одному з батьків, батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу, усиновителів, опікуну, піклувальнику незалежно від факту роботи, навчання, служби», - йдеться у повідомленні.

Довідка:

До підгрупи А першої групи інвалідності відносяться особи з виключно високим ступеням втрати здоров’я, надзвичайною залежністю від постійного стороннього догляду, допомоги або нагляду інших осіб, які фактично не здатні до самообслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus