USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька молодь влаштувала тусовку на честь Висоцького. ФОТО

25 Січня 2011 10:58
Кілька десятків глядачів зібралися на вечорі авторської пісні Володимира Висоцького, який організували молодіжна організація «Квартира FM» спільно з Центром Російської Культури у Луцьку.
Захід відбувся 23 січня у звичному для «квартирантів» кінотеатрі «Ретро».
Молодь прийшла послухати знайомі, кому з дитинства, а кому з молодих літ, пісні. Виконували композиції Висоцького як луцькі гурти, так і музиканти з Києва, Харкова. Приїхав навіть музикант з російського міста Бєлгорода.
Так, присутні слухали інтерпретацію творчості Висоцького у виконанні гурту «План Барбаросса» та музикантів Сергія Гончаренка, Андрія Корнійчука, Олександра Юрченка, Гуши Катушкіна та інших.
Окрім цього, усі охочі мали можливість проявити себе на «вільному мікрофоні» – співали пісні ті, хто не був заявлений серед виступаючих. Серед таких зокрема був і один чоловік, манеру співу якого можна було сплутати зі співом самого Висоцького.
Цікавинкою вечора стала й короткометражна «нарізка» з документального фільму про життя і творчість барда «Уйду я в это лето».
Як розповіла «хазяйка» вечірки Іванна Мартинів, цей «квартирник» відрізнявся від усіх інших, що проводила донині організація.
«Зазвичай на квартирниках якось весело і смішно. А цього разу було не так. Аудиторія серйозно-лірична та уважна. Навіть на те, що я примушувала їх усміхатися, не реагували. Також надзвичайно сподобалось те, що люди інтерпретували кожен по-своєму пісні Висоцького. Тому що особисто для мене вони в оригінальному виконанні важкі для сприйняття. Вкотре була приємно вражена тим, що до нас приходить не тільки молодь, а й люди старшого покоління», – поділилась враженнями вона.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
СНПУ Показати IP 25 Січня 2011 11:55
Алексєєв вже добре присів на бабло від Російського культурного центру. То сидить днює по кав'ярнях з Саган, після того йде в депутати від ЄЦ, а тепер Висоцьким на гроші москалів захоплюється. Що далі? Признаєшся, що ти все-таки росіянин по національності? Для чого це приховувати Ігор?
2СНПУ Показати IP 25 Січня 2011 12:29
Разбил бы гитарой под высоцкого тебе фейс!
Слухач Показати IP 25 Січня 2011 12:40
"Пусть жираф был неправ, но виновен не жираф, а тот, кто крикнул из ветвей: "Жираф большой - ему видней"...
Гість Показати IP 25 Січня 2011 13:04
А чом би й ні. В нього фактично ні одного трудодня немає Все життя то по партіях, то по громадських об"єднаннях............
:) Показати IP 25 Січня 2011 13:40
О. знову почалися особисті розборки...
impuls Показати IP 25 Січня 2011 14:41
Хм.. А хто це така, ця Саган? Російську общину в Луцьку очолює Тетяна Дементьєва. Чи в нас в місті кілька таких общин?.. Щось не розумію..
Прохожий Показати IP 25 Січня 2011 15:13
Сегодня молодёжь вряд ли знает,кто такой партинструктор,и Марсель Марсо но она слушает Высоцкого и поёт его песни.Не зря Семёныч жизнь потратил.Успехов квартирантам!
VSC Показати IP 25 Січня 2011 15:52
Владимир Семенович был внепартийным человеком, не стоит использовать его имя в политических дрязгах. С таким же успехом можно обвинять приверженцев Пушкина в к негритянской расе.
VSC до VSC Показати IP 25 Січня 2011 17:53
Упс, "обвинять приверженцев Пушкина в любви к негритянской расе". Поправился.
брут Показати IP 26 Січня 2011 13:05
СНПУ признайся, що ти українець!
сорос Показати IP 26 Січня 2011 14:51
замечательный вечер памяти Высоцького спасибо Иванне Мартынив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus