USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для наймолодших українців запрацював ЮніорБанк

15 Квітня 2009 19:03
Найінноваційніший український банк відкрив новий проект – соціальну мережу для дітей ЮніорБанк. Про це 15 квітня інформують «Волинські Новини».
 
Учасниками соціальної мережі можуть стати діти віком від 7 до 15 років, у яких є спеціальні дитячі пластикові картки – ЮніорКредитки. Як повідомили у прес-службі Волинського ГРУ ПриватБанку, власники ЮніорКредиток проходять просту процедуру реєстрації з допомогою динамічних SMS-паролей. Ті ж, хто хоче приєднатись до юніорів, але поки немає картки, можуть замовити її прямо на сайті www.juniorbank.com.ua.
 
Проект ЮніорБанк, в першу чергу, носить освітній характер. На порталі можна знайти безліч цікавої інформації про банки та банківські продукти, що викладена на зрозумілій дітям мові. Крім цього, для дітей влаштовуються пізнавальні семінари, форуми, он-лайн та оф-лайн екскурсії, що дозволяє учасникам з користю проводити свій вільний час, знайти цікавих співрозмовників і друзів. На сайті діти можуть обмінюватись повідомленнями, вести особисті блоги, розміщувати свої фотографії.
 
Довідково:
ЮніорКРЕДИТКА – картка призначена для дітей віком від 7 до 15 років включно.
Основні переваги картки:
·         ЮніорКредитка випускається безкоштовно і оформляється з мінімальним пакетом документів;
·         Безкоштовне користування кредитом до 30 днів;
·         ЮніорКредиткою можна розрахуватись у будь-якому магазині;
·         З ЮніорКредиткою можна заробляти бонуси та отримувати знижки;
·         З ЮніорКредиткою її власник може стати справжнім банкіром та студентом першої в Україні банківської Бізнес-школи для тих, кому <16!
Станом на 1 квітня 2009 року Волинським ГРУ ПриватБанку випущено 170 ЮніорКредиток.
 
У травні 2009 року Волинське ГРУ ПриватБанку планує відкриття банківської Бізнес-школи для юних волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus