USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Центр Луцька віддали в оренду

18 Червня 2008 22:16
Луцька міськрада неочікувано легко, з першої спроби, надала ТзОВ «Магніт» земельну ділянку на умовах оренди для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану. Про це 18 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив перед голосуванням міський голова Богдан Шиба, всі необхідні документи готові, а погодження - зібрані. Понад те, за словами пана Шиби, «добро» дала також і профільна комісія Луцькради. Тому голосування пройшло досить легко, враховуючи, що раніше навіть технічні рішення по «підземці» в центрі Луцька виносилися на сесії міськради по декілька разів. Проти надання земельної ділянки на умовах оренди проголосував лише один депутат, ще один - утримався. Натомість 32 (всього у Луцькраді 45 народних обранців) висловилися «за».
Генеральний директор ТзОВ «Магніт» Сергій Волик висловив припущення, що «депутати відчули думку громадськості, й тому прийшли до рішення, що це треба розпочинати». За його словами, зараз дуже активно ведуться проектувальні роботи. «Спершу ми здійснимо перенесення мереж, а вже тоді почнуться підземні роботи. Тобто точного часу я не можу сказати, але бажано ще цього року», - зазначив пан Волик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus