USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автозаправка, ТЦ та житлові будинки: у Луцьку знову «мінують» приміщення. Оновлено

4 Червня 2019 00:19
У Луцьку знову повідомили про замінування низки об’єктів.

Як повідомляють Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, станом на 00:10 повторно евакуйовано відвідувачів та працівників ТЦ «Гранд Волинь», що по проспекту Волі. Також надійшла інформація про замінування магазину «Єврошоп», що знаходиться навпроти ТЦ «Гранд Волинь».

Раніше підтвердилася інформація про повідомлення про замінування інфекційної лікарні на вулиці Шевченка. На місці працювало декілька екіпажів патрульної поліції та рятувальників. З їхніх слів, на виклики вони реагують з затримкою, адже не встигають перевіряти попередні.


Раніше повідомлялося про 30 «замінувань»: супермаркету «АТБ», що на проспекті Соборності та ТЦ «Слон», що по вулиці Кравчука.


Також сьогодні, усіх пацієнтів та працівників Луцької міської дитячої поліклініки на вул.Чорновола, 1/3а евакуювали.

Окрім того, перевіряли об'єкти на вул. Генерала Шухевича, Потапова, Чернишевського, ТРЦ Порт Сіті та ТЦ Варшавский, а також інфекційну лікарню на Шевченка.


Також сьогодні спецслужби перевіряли інформацію щодо замінування ТРЦ Порт Сіті. Усіх відвідувачів та працівників евакуювали.


Нагадаємо, у Луцьку четвертий день «мінують» об’єкти, а сьогодні поліція перевіряє інформацію про мінування обллікарні.

До слова, за кілька днів у Луцьку повідомили про замінування 33 об’єктів. Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 2 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Вранці ж 3 червня перевіряли інформацію щодо замінування ЦНАПу та обласної лікарні.

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

Волинська СБУ вважає, що такі фіктивні замінування – один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Луцьк Показати IP 3 Червня 2019 23:03
А де ж наша СБУ???
КГБ до Луцьк Показати IP 4 Червня 2019 00:17
Ти шо дурню за 5 років не зрозумів для чого існує сбу? ДЛя того щоб встановити у всьому що сталось російський слід - вони це і встановили! Тепер збираємо пошуріку генасамблею ООН -виходить пустовіт махає російськими паспортами і заповаджуємо санкції! Що ми ще не робили з рускіми - важко згадати Але в нас ще на посадах тримаються зубами спеціально обученні для цього люди - вони точно знают как ответить на єто безобразіє. Все питання вирішенно!!!!!!!!!!!!!!
Луцьк до КГБ Показати IP 4 Червня 2019 06:53
Пліту, в'яжу ще й хрестиком вишиваю...!)
Василь Показати IP 4 Червня 2019 01:09
Вся ця дешевка для того, щоб звинуватити Зеленського в бездіяльності і некомпетентностi! СЛАВА РАДI та депутатам! А про російський слід, навіть школяр знає, що зараз встановивши VPN в смартфоні, можна говорити з будь-якої точки світу!
Анонім до Василь Показати IP 4 Червня 2019 22:33
Теж така думка була,типу Зеленський прийшов і нічого зробити не може.На рахунок vpn ти не правий,він не захистить,знайдуть.
ЦРУ Показати IP 4 Червня 2019 01:54
Нам ще повезло - на мАТІОСА взагалі румини напали!!! АХАХАААААААААААА!!! Це чудо головний військовий прокурор - але може і в тролейбусай ловити зайців - оце полномочия! Якщо ми маємо таку владу - значить ми на неї заслуговуємо - інших пояснень НЕМАЄ!!!!!!!!!!!
хохо Показати IP 4 Червня 2019 07:50
блокувати інтернет з сторони кацапів і не мати клопотів
Мєнтам Показати IP 4 Червня 2019 08:37
Якщо самі тупі, то оголосіть про винагороду, і знайдеться хакер, який за 5 хвилин вичислить мінера...
Анонім до Мєнтам Показати IP 4 Червня 2019 22:34
Свої ж здадуть за винагороду
127 Показати IP 4 Червня 2019 09:14
«Край непуганых идиотов». Самое время пугнуть.
Як вам таке Показати IP 4 Червня 2019 10:03
" Увечері 4 червня, коли мітингувальники радикали палили фаєри і "димовухи" під будівлею МВС на вулиці Богомольця, на офіційну електронну пошту патрульної поліції Києва прийшло черговий лист від "мінерів" з суперзахищеній швейцарського аккаунта protonmail.com. Раніше з цього ж поштової адреси вже приходили листи з погрозами вибухів важливих інфраструктурних об'єктів ( с)." Це просто комусь вигідно внести бардак у країні і звинуватити владу у бездіяльності. Особливо напередодні дострокових виборів. А кому вигідно - висновки робіть самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus