USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банкіри у Луцьку видурили 180 тисяч

26 Червня 2013 11:33
До умовних термінів позбавлення волі засудили двох працівниць банку, які шахраювали із платежами від людей за послуги Луцького ВРЕР ДАІ.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Справа ця - кількарічної давнини. Починаючи із лютого 2008-го, дві працівниці банківської установи (одна із них тоді була начальником відділення) втілили схему незаконного заробітку. Вони проводили через касу лише частину грошей, отриманих за проведення реєстраційних операцій з транспортними засобами та надання послуг в Луцькому ВРЕР ВДАІ УМВС України у Волинській області. Решту ж – залишали собі.

Упродовж року правоохоронці задокументували щонайменше 144 випадки злочинної діяльності. Спочатку зловмисниці привласнювали максимум декілька сотень гривень за раз, то вже за кілька місяців «апетити зросли». Справа вже пішла на суми із трьома нуликами.

Загалом спритні жіночки «приватизували» понад 180 тисяч гривень.

Суд визнав їх винними у підробленні документів та привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем. Обом дали по п’ять років умовно та заборонили упродовж кількох років займати посади у банківській сфері.

Окрім того, суд задовольнив цивільні позови Пенсійного фонду, податкової та ДАІ. Тож на їхню користь із засуджених стягнуть 142 тисячі гривень.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БББ Показати IP 26 Червня 2013 11:54
БрокБізнесБанк :)
до ВН Показати IP 26 Червня 2013 12:34
ож на їхню із засуджених стягнуть 142 тисячі гривень. Де слово користь загубили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus