USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани скаржаться на гори сміття у дворі

2 Листопада 2016 12:33
Мешканці проспекту Соборності у Луцьку скаржаться на те, що у їхньому дворі вже декілька днів не вивозять сміття. Як наслідок, його уже назбиралося стільки, що це спричинило суспільний спротив.

Як пише громадська активістка Олена Сідімянцева у себе на сторінці у Фейсбук, очевидно, що причиною невивозу кілька днів сміття могло спричинити блокування сміттєзвалища у Брище.

«У нашому дворі вже п’ятий день не вивозять сміття (за станом на 1 листопада). Ввічлива жіночка з МЖК повідомила, що Брище бастує та не пускає машини зі сміттям, а міська рада нічого не робить!!! Пи.Си. гаряча лінія міської ради не відповідає», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, мешканці сіл Брище, Рокині та Сирники Рокинівської селищної ради виступили проти будівництва біля їхніх осель сміттєспалювальної печі. Окрім того, селяни вимагали навести лад на міському сміттєзвалищі, що розташоване у селі Брище та законсервувати старий полігон. На знак протесту селяни перекрили під’їзди до полігону і сміття з Луцька возили до Ківерцівського району.

Вчора, 1 листопада, луцьке сміттєзвалищерозблоковане для КП «Луцькспецкомунтранс».

Крім того, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Луцька міська рада відхилила майже 20 пропозицій від компаній, які були готові займатися переробкою, сортуванням, захороненням чи утилізацією сміття. Причому, причини відмов були не екологічні, а фінансові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЛУЧАНКА Показати IP 2 Листопада 2016 16:51
То їм погано, що сміття під боком валяється, то перекривають дорогу, бо не хочуть сміттєпереробного заводу будувати. Шановні СВИНІ треба вибирати щось одне!!! А якщо ваш рівень розвитку зупинився лише на такому способі утилізації, як зібрати і вивезти сміття подалі від очей, без впорядкованої переробки як це робиться в усіх цивілізованих країнах, то ви заслуговуєте на те як ви живете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus