USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині хотіли продати дитину

30 Березня 2015 17:17
Продати трьохрічну дівчинку за 20 тисяч доларів хотіла сім’я одного з районів Волинської області, – повідомляє прокуратура області.

Матір та батька дитини затримали в неділю, 29 березня, зловивши «на гарячому» – коли ті продавали свою дитину. Відтак, прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом вчинення злочину.

Горе-батькам, 25-річній жінці та 22-річному чоловіку, оголосили підозру в торгівлі людьми, вчиненій за попередньою згодою групою осіб.

До слова, при затриманні матір була у нетверезому стані. Після того, як вона отримала гроші за дитину, відразу ж віддала дівчинку покупцям та передала документи на неї.

Злочинців затримали, наразі їм обирають міру запобіжного заходу.





Фото та відео – прес-служба волинської міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
кора Показати IP 30 Березня 2015 17:39
повісити
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до кора Показати IP 30 Березня 2015 17:43
ni, ne powisutu, a powurizatu ysi chastunu , jakumu narodzyjytj !!!!!!! potworu !!!!!!!!!!
олена Показати IP 30 Березня 2015 22:59
а служби соцзахисту не бачили в яких умовах дитина проживала.Таких горе батькив на жаль багато.дити голодни холодни.а влада не спишить.хиба що на облик,як неблагополучна сим,я. Це велика трагедия и болюча непроста проблема.Мусимо разом захистити дитей!!!
добряк до олена Показати IP 31 Березня 2015 17:20
питання зовсім непросте треба набратись сміливості і називати речі так як вони є.менше треба плодитися, заводити дітей треба стільки скільки можеш прогодувати,а то настругають і лазять шось требують тіпа ми всі їм щось завинили,принцип такий ціх помити чі ще одне зробити і роблять,треба якусь клепку в голові мати а не тільки животні інстінгі,грошима роспаскудили кріпаків,пропоную після другої дитини вобще ніяких грошей недавати
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 23:46
Ви там тоже в Ківерцовського Лохі то ви не могли викликати експертів з Луцька щоб хотя не в файлики пакувати всі ці докази як вас всіх на місці прокуратури СБУ а особливо Шпига виїхав за вашу непрофесійність в сраку
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 23:47
Лохі
!!!!!! до Анонім Показати IP 31 Березня 2015 09:13
Ти Анонім ти мало того що безграмотний ще й тупий! Дивись інтервю нормально там Ківерцівських мілійіонерів і близько немає!
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 23:48
Попросилися муковоза колишньго шефа дав би вам пару слідаків і оперів з Луцька тут Ушні хлопці
>>>> Показати IP 31 Березня 2015 05:55
Гетман не ти ли случаем!!!!!
Сусід Показати IP 31 Березня 2015 21:29
Як не кажіть,а що посієш те й пожнеш, хоча дуже шкода матір дівчинки, бо вона сама з дитинства не знала материнської ласки, теплоти від прийомної матері. Д.В. потрібен був піар про ДБСТ та танці, по моєму вона і теперішніх вихованців не дуже виховує, а далі танцює, їздить по заграницях і танцями прикривається, бо має собі групу батьківської підтримки.Це ж її додатковий дохід, а гроші вона любить. ТОму і діти їй потрібні тільки до 18 років,допоки платять державні кошти, тому цей гріх більше Д.В.. Чув ніби вона вже хоче цю дівчинку взяти на виховання, абсурд якийсь- хіба можна вигнати фактично рідну доньку з дитиною в холодну кімнату без засобів для існування, довести її до відчаю, тільки щоб взяти собі ще одну дитину.Грошей на двох дітей вже порівняно багато не платять. Шкода що цей сором не закрили кілька років тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus