USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Прокурор міста відкинув версію самозахисту у справі про вбивство тренера збірної України

14 Березня 2013 17:49
Прокурор Луцька Сергій Данілін не вважає, що, власне, самооборона стала причиною вбивства тренера збірної України з рукопашного бою Олега Бахматенка.

Про це повідомляє видання «Відомості».

Посадовець розповідає, що вбивця звернувся до правоохоронних органів через 10 днів після скоєння злочину та розкаявся. Весь цей час він намагався «зняти стрес» спиртним.

Зловмисник розповів міліції свою версію того, що відбулося. Він, мовляв, приїхав у гості до свого товариша і вони посварилися через гроші. Усе закінчилося тим, що 43-річний гість застрелив Бахматенка із мисливської рушниці.

Підозрюваний запевняє, що причиною вбивства є самооборона, а також злість на бізнес-партнера через невиконання його обов’язків.

Прокурор повідомив, що слідство версію з самообороною відкидає: було три постріли з рушниці, в якій є один ствол. Тобто після кожного пострілу її необхідно перезаряджати. В такій ситуації говорити про самозахист – безглуздо.

«Ми звернулися до суду щодо обрання запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою», - підсумував Сергій Данілін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
фемида Показати IP 16 Березня 2013 10:50
ну на конец то хоть кто то там начал думать здраво
Roger Показати IP 16 Березня 2013 14:00
да уж, одумались, видимо
Анна Показати IP 16 Березня 2013 22:37
Бог услышал наши молитвы,и хотя Олега этим не вернешь, я очень надеюсь что прокурор добьется справедливого наказания этому "партнеру".
Роман до Анна Показати IP 21 Квітня 2013 18:03
Ви теж одумайтесь за кого молились - ця людина на підставі якого закону утримувала в себе вдома зброю ? Навіщо йому була вдома чужа зброя ? Там було два чоботи-пара (зустрілись два горебізнесмени). Позичали обманним шляхом в людей гроші і не вертали, а кажуть, що заробляли. От Бог і почав карати обох.
настя до Роман Показати IP 1 Липня 2013 14:21
по моему хранить оружие и убивать из него это разные вещи не находите Роман?Копытко возомнил себя вершителем судеб,а оказался простым червяком не нашедшим в себе смелости смелости и сил решить все по любовно так сказать,потому что гнилой был,я думаю этот его поступок говорит о многом,так что не надо тут сравнивать небо и землю так сказать,Олег был светлым человеком,жившим по определеным понятиям и моральным устоям,и никогда в жизни не сделал таких страшных вещей,те кто знают Олега достаточно близко не дадут соврать,что никогда он не оставит в беде и скорее отдаст последнее если этого требует ситуация!!очень легко сравнивать Роман,когда человека уже нет и он ничего не может вам ответить,так что на будущее прежде чем демонстрировать остроту своих суждений и выпускать их в люди,будьте любезны по беспокоитесь о том,что бы они не были голословными!это вам и в будущем лишним не будет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus