USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аби не курили: українців лякатимуть страшними зображеннями. ВІДЕО

5 Жовтня 2013 09:38
Боротьба з курінням триває. На пачках із цигарками хочуть розмістити нові, натуралістичніші зображення, йдеться в сюжеті ТСН.

До прикладу, клітини замінити на гнилі зуби. А порожній візок – на мертву дитину. Борці з тютюнопалінням упевнені, що коли такі заходи подіяли за кордоном, то й на українських курців неодмінно справлятимуть належне враження.

«Є дуже гарний приклад Уругвая. За рік продаж цигарок зменшився на 7%», - твердить активіст Андрій Скіпальський. Дієвість уже існуючих в Україні малюнків – ще більша.
«З січня цього року виробництво сигарет зменшилося на 15%, тобто на 9 мільярдів штук», - повідомив представник МОЗ Костянтин Красовський.

Влада, як і виробники, наразі проти більш жорстких заходів. А от пересічним українцям просто байдуже.
«Та ви що хочете мені тут намалюйте. Коли я хочу курити, я ж не дивлюся», - пояснив один із курців.
Ефективнішим, кажуть, було б збільшення вартості цигарок. «Якби по € 5 були цигарки, то менше б курили», - вважають українці. А дієвість малюнків не переоцінюють. Мовляв, доки людина сама не захоче кинути палити – її нічого до того не змусить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ефект Показати IP 5 Жовтня 2013 10:41
У нас і так усі знають, що курити шкідливо. Але, по-моєму, курців від того менше не стає. Так, менше курять на зупинках (штраф), але ховаються у підворітнях і добирають удома, те, що не докурили. Курять навіть лікарі. Про що говоримо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus