USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцький пологовий «розібрався» з вакциною

8 Квітня 2011 14:43
В Луцькому пологовому будинку нині не бракує вакцини БЦЖ, якою щеплюють немовлят, аби вберегти від туберкульозу.

Про це під час прес-конференції у п’ятницю, 8 квітня, повідомив заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Іван Грицюк.

Нагадаємо, в березні в пологовому будинку Луцька перестали щеплювати новонароджених, оскільки вакцини не було.

Проте сьогодні ситуація стабільна. Протягом поточного тижня малюків справно щеплювали, каже Грицюк.

«Наступного тижня, я думаю, ми будемо мати вакцину. Принаймні для Луцького пологового будинку питання закрите на сьогоднішній момент повністю», – розповів медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВАКЦИНАЦИЯ БЦЖ НОВОРОЖДЕННЫХ Показати IP 11 Квітня 2011 17:01
Хто інформує батьків новонароджених про такі висновки?? http://www.homeoint.org/kotok/vaccines/malady/bcg_who.htm Более того, гипотезы, объяснявшие отсутствие защитного действия вакцины в некоторых испытаниях, по-видимому, неприменимы при анализе туберкулеза детей грудного возраста. Поскольку некоторые формы туберкулеза у детей бывают трудно распознаваемы, оценка эффективности вакцинации БЦЖ как средства профилактики детского туберкулеза может оказаться затруднительной. http://www.homeoint.org/kotok/vaccines/malady/bombe.htm#Q7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus